Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Arbetaregatan 50, Tannefors, Linköping
Typ
Friliggande villa
KVM
180 kvm, biarea 85 kvm
Tomt
1 006 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Äntligen till salu; friliggande villa granne med Stångån och grönområde!

Välkommen till Arbetaregatan 50, en välplanerad friliggande villa i funkisstil som helrenoverats och byggts till. På entréplan möts du av en nyrenoverad hall med platsbyggda garderober och golvvärme. Här finns också ett stort och trivsamt kök med sociala ytor för en stor familj och gäster. Entréplanet har genomgående fiskbensparkett, fina pardörrar mellan hall/vardagsrum och kök/vardagsrum. Det stora vardagsrummet med en takhöjd på 276 cm har en öppen spis med insats. Uteplatsen nås via altandörr från vardagsrummet. Här finns även ett uppvärmt förråd på tomten.

På övre plan finns ett nyrenoverat badrum från 2019 med golvvärme och handdukstork, allrum och 3 sovrum varav 2 har utgång till en stor balkong med utsikt mot Stångån.

I källarplanet finns tvättstuga, relaxavdelning, bastu, ett större allrum med fungerande öppen spis samt goda förrådsutrymmen.

Tannefors är ett attraktivt område med gångavstånd till innerstaden och närhet till promenadstråket runt Stångån. I Tannefors centrum finner ni matbutik, apotek, restaurang, café, gym, bageri, skolor och förskolor, men även goda bussförbindelser och cykelvägar in till till stadskärnan.

Varmt välkommen på visning!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=627142

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy