Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ärtvägen 3, Ekängen, Linköping
Typ
Villa
KVM
196 kvm
Tomt
1 438 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Pampig villa nära Roxen - tomt om 1400 kvm!

På en lugn återvändsgata strax intill sjön Roxen ligger detta pampiga hus om nästan 200 kvm. Ett mycket fint hus med rymliga och välplanerade ytor.

Här finns allt man kan önska sig. Stort härligt vardagsrum i öppen planlösning med köket och matplatserna som bjuder in hela släkten. Gillar du matlagning och umgänge så är detta ett hus för dig, här finns ett påkostat kök med bänkskivor och stänkskydd i svart granit. Ett riktigt matlagningskök byggt 2014. I vardagsrummet har ni en mysig braskamin och här hittar ni utgången till det nya (-19) uterummet om ca 40 kvm. Gillar ni stora ytor har ni hittat rätt.

Huset är byggt med 4 sovrum men nuvarande ägare har tagit ner en vägg men kan lätt återställas. Huset erbjuder två stora och läckra badrum.

Söker ni en stor och härlig trädgårdstomt har ni hittat rätt. Här har ni en plan tomt om ca 1400 kvm. På tomten står ett fint växthus, ett förråd och huset erbjuder också ett lyxigt utespa från 2016. På både fram och baksida har ni stora altaner i bästa solläge. Denna villa erbjuder också ett mycket fint växthus och en stor grusad garageuppfart med plats för ett flertal bilar. Från tomten kan man vintertid skymta Roxen!

Välkommen till Ekängen! Detta är ett drömställe för alla och speciellt för barnfamiljen. Här har ni närhet till vatten, skog och slingrande grusvägar. Här finns flera förskolor och en nybyggd skola för årskurs 1-6. Ekängen ligger endast nio kilometer från Linköpings centrum. Med bra bussförbindelser tar du dig in till centrum på mindre än 15 minuter. En härlig idyll för barnen att växa upp i!

Välkommen!

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=639304

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy