Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Spjutgränd 7, Spånga Flysta, Stockholm
Typ
Villa
KVM
165 kvm, biarea 127 kvm
Tomt
1 231 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

REPRESENTATIVA YTOR OCH PARKLIKNANDE TOMT

Med sitt diskreta yttre överraskar denna ljuvliga bostad sina besökare med representativa rum och en tomt som får även den mest trädgårdsintresserade att le! De invändiga och utvändiga ytorna för ett representativt och solbadande sällskapsliv är vardagsrummet med öppen spis om ca 40 kvm och den parkliknande böljande tomt om hela 1.231 kvm... på tomten finns såväl trädäck som svalkande pool i bästa solläge! Villan byggdes ursprungligen år 1935, med en tillbyggnad år 1969 skapades bostadens invändiga sällskapsytor och ett fantastiskt garage för den bilintresserade. Den generösa familjevillan har en boarea om 165 kvm och en biarea om 127 kvm. Idag finns här fyra fina sovrum fördelade på två bostadsplan och ytterligare ett sovrum för tonåringen eller övernattande gäster i källarplan. Bergvärmepumpen från 2018 ger bostaden mycket låga driftkostnader.

- DET REPRESENTATIVA ENTRÉPLANET. Då man kliver över tröskeln möts man av stora fönsterytor med utsikt över eget poolområde och den parkliknande tomten, det är ljuvligt att komma hem! Den ljusa fina hallen sammanbinder planet på ett fint sätt. Här finns bostadens generösa vardagsrum om ca 40 kvm med öppen spis och fönsterytor med vacker trädgårdsvy! Det fina köket totalrenoverades 2008 och befinner sig fortfarande nära nyskick. Här finns även två sovrum, ett rum för hemmakontoret och ett mysigt tv-rum, med pardörrar mot trädäcket.

- DET SOLIGA PLANET EN TRAPPA UPP. Här finns en privat del med två fina sovrum, båda rummen har fantastisk trädgårdsvy genom stora insynsskyddade fönster. Här finns även wc med dusch och hall med utgång till en härlig balkong i högt syd-/ostläge.

- KÄLLARPLANET. Det generösa källarplanet är med säkerhet favoritplanet för familjens tonåringar! Här finns ett rymligt allrum, med plats för stora soffan och för tv-möbeln. Om pingis är ett intresse så fäller man upp pingisbordet och utmanar varandra på en match! Här finns även ytterligare ett sovrum för tonåringen eller övernattande gäster, flera rejäla förrådsrum och hobbyrum. Invid tvättstugan finns access till trädgården om man vill hänga tvätt på klädvinda i sommarsol. Har man behov av rejäla förvaringsmöjligheter så kan man sluta leta!

- GARAGET. Garaget har en invändig yta om cirka 24 kvm. Här finns plats för både bil och annat som skall förvaras. För den som är intresserad av att mecka är det viktigt att vatten och avloppsbrunns finns på plats.

- ÖVRIGT. Åter till den parkliknande tomten om hela 1.231 kvm... tomten badar i sol under dygnets alla sköna soltimmar. Med böljande och plana gräsytor, blomsterbäddar, trädgårdsland, buskar och träd finns här allt på önskelistan för den trädgårdsintresserade! De välfyllda rabatternas utbud är anpassad för minimal skötsel så att många timmar kan ägnas åt att njuta av sol eller sköna bad i egen pool! Det generösa trädäcket är den självklara platsen för frukost, lunch och middag under sommarmånaderna. Adressen har ett mycket rofyllt läge, här omges man av fågelkvitter och kan njuta av lövträdens sus då det fläktar... samtidigt som man på ca 10-12 minuter promenerar till Spånga torg, föredrar man att åka buss så ligger närmaste hållplats ca 350 meter bort. Här är det lätt att föredra kommunala medel då det är dags att åka till arbetet, med pendeltåget tar det endast 14 minuter till man kliver av på Stockholms Central. Välkommen till Spjutgränd 7!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy