Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 195 000 SEK / / utgångspris
Adress
Näsuddsvägen 23B, Danvik, Oxelösund
Typ
Parhus
KVM
114 kvm, biarea 7 kvm
Tomt
291 kvm (friköpt)
Rum
3.5 rum

Hörnläge, havsutsikt och allt i toppskick!

Soligt och fantastiskt parhus med svårslagen havsutsikt över Marsviken. Detta boende ligger på ett av Näsuddsvägens bästa lägen mot sydväst och är omsorgsfyllt renoverat med bl.a vattenburen golvvärme, nya fönster, nydragen el, kök och badrum. Listan är lång, här kan du verkligen känna dig trygg att du inte behöver ta tag i nån renovering på många år framöver. Entréplanet inhyser ett vackert och praktiskt kök med matplats och öppen planlösning mot vardagsrum med utgång till delvis inglasad balkong mot havet. Souterrängplanet inrymmer kontorshörna, helkaklat badrum med tvätt & tork samt två väl tilltagna sovrum, båda med utgång till stor altan mot havet där du kan njuta av solnedgången över Marsviken. Lättskött trädgårdstomt. I samfälligheten finns garage i länga, gästlägenhet och bastu. I området finns också förskola och det är bekvämt gångavstånd till småbåtshamn där möjlighet till båtplats finns. Detta är ett boende som bör upplevas på plats! Kan fungera lika bra som ett praktiskt semesterboende som en permanentbostad. Tveka inte att ta det tillfälle i akt att förvärva detta fina radhus vid havet!

Beskrivning

Entréplan
Detta är en yta att umgås på - med stort kök där du har kontakt med allt och ett enormt fönsterparti som vetter mot havet. Härifrån når du även det stora trädäcket med samma vy.

Entréhall
När ytterdörren öppnas till detta fantastiska radhus, är det vyn ut över havet som är det första som slår dig. Direkt innanför dörren finns möjlighet att hänga av dig kläderna och ställa ifrån dig skorna innan du tar de första stegen ut på det fina parkettgolvet i enstavsutförande som är genomgående för hela entréplanet och kommer in i den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök.

Kök/Vardagsrum
Detta rum har en enastående utsikt över havet, från stora glaspartier och med möjlighet att öppna balkongdörren och ta ett par steg ut på den fantastiska terrassen. Köket från Ikea har en smart och social utformning. Från köket blickar du ut mot rummets matplats och vardagsrumsdel med första parkett mot havet. Om du väljer att ha detta som tevehörna eller bara som en plats att sitta med ett glas vin eller en kopp kaffe och titta ut över naturens skådespel är helt upp till dig...

Köksutrustning: Induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, fläkt, kombinerad kyl/frys och diskmaskin.

Badrum
Ett lättillgängligt, ljust inrett badrum med dusch bakom vikväggar i glas, wc, handfat med överhängande spegel samt handdukstork. Spotlights i taket. Helkaklat.

Nedre plan
Sovrummen
En trappa ner finns ett plan som inhyser de lite mer privata delarna så som två sovrum - båda med garderober till förvaring och det ena rummet har dessutom en klädkammare. Gemensamt för samtliga rum på nedre plan är de fina parkettgolven och vitmålade väggarna.
Båda sovrummen vetter mot havet och ger möjlighet att komma ut till terrassen som delvis är under tak. Här sitter du några meter från havet och har en underbar utsikt som gör det svårt att hitta en anledning att lämna platsen.

Nedre hall/Allrum
Här hittar du, förutom sovrummen finns även en hall med plats för skrivbord eller förvaringsmöbler. Parkettgolv med tapetserade väggar.

Badrum
På nedre plan finner du även ett helkaklat badrum i ljusa färger. Här erbjuds badkar, handfat med överhängande spegelskåp, wc, handdukstork och tvättpelare. Här står även frånluftsvärmepumpen.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Kråkan 66, Oxelösund kommun, Skattesats 34.34%.

Församling

Oxelösund.

Typ

Parhus

Storlek

Boarea 114 kvm, biarea 7 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

3,5 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Trädgårdstomt
Storlek: 291 kvm.

Byggnadstyp

1 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 1979
Byggnadstyp: 1 plan i souterräng
Grundmur: Betong
Stomme: Trä/betong
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Papp
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Frånluft med återvinning
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Bredband
Fiber via stadsnätet.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energiförbrukning: 73 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-05-28
Energiprestanda primärenergital: 117 /kWh per kvm och år

TV

TV-antenn Boxer.
ComHem ingår i samfällighetsavgiften

Internet

Bredband
Fiber via stadsnätet.

Övriga byggnader

Förrådsbod

Uteplats

Uteplats i markplan samt balkong
Balkongen är delvis inglasad.

Bilplats

Bilplats
Garageplats i länga med plats för en bil. Gott om gästparkeringar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

28 461 SEK varav:
Uppvärmning: 11 844 SEK
Försäkring: 3 501 SEK
VA: 4 416 SEK
Samfällighet: 8 700 SEK
Kostnaden för uppvärmning inkluderar även hushållsel.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 466 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 097 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 369 000 SEK.
Värdeår: 1979
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Oxelösund Kråkan GA:1
Planbestämmelser: Stadsplan (1976-06-17)

Pantbrev

1 st om totalt 1 700 000 SEK

Renoveringar

Löpande renoveringar har genomförts från 2008 - 2015
Invändig totalrenovering med nya ytskikt, nytt kök & badrum, installation av luftvärmepump med vattenburen golvvärme, omgjord el, installation av fiber, fönsterbyte, inglasning av balkong, ny altan, redskapsbod samt dränerat 2009.

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy