Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 095 000 SEK / eller högstbjudande!
Adress
Sissa Säfweds väg 2, Glumslöv, Glumslöv
Typ
Kedjehus
KVM
128 kvm, biarea 40 kvm
Tomt
314 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Renoverad villa i trevliga Kyrklyckan!

På ett av Kyrklyckans bästa lägen finns detta 1,5-plans hus som genomgått en omfattande renovering. Man har öppnat upp och moderniserat planlösningen mellan kök och vardagsrum. Installerat en kamin som höjer mysfaktorn och försett huset med generösa fönsterpartier för bättre ljusinsläpp. Man har även utökat boarean och byggt tvättstuga samt en privatare sovrumsdel. Övre plan består av två sovrum och ett renoverat badrum. Till bostaden hör en tomt belägen i härliga söder. Den är försedd med träddäck, förråd samt ett trivsamt uterum som byggdes 2010. På bostadens entrésida finns en praktiskt carport med belysning, förråd, samt ett träddäck som bjuder havsutsikt. Från uteplatsen har man också utsikt över områdets lekplats. Kan det bli smidigare? Välkommen till den perfekta familjevillan i ett av Glumslövs mest eftertraktade områden med närhet till såväl skola, idrottsplats och kommunikation.

Beskrivning

Man välkomnas av en hall med klinkers och goda avhängningsmöjligheter. Intill hallen finns ett tvättrum som renoverades 2012 och är helkaklat i vitt. Det är utrustat med tvättmaskin och ett extra tvättställ. Här finns även golvvärme. Intill tvättrummet finns ett extra utrymme som i dagsläget används som förvaring. Bakom tvättrummet finns ett sovrum/allrum som även det har klinkers på golvet. Här är ett generöst fönsterparti samt utgång till trädgården i härliga söder.

Vidare in i bostaden kommer man till köket som renoverades 2007. Köket är byggt i vinkel med luckor av ek, grå/svart bänkskiva med rött kakel ovan. Köket är utrustat med integrerad diskmaskin, inbyggnadsmikro (2018), spishäll, inbyggnadsugn, fläkt samt diskho. Samtliga vitvaror är från 2007 med undantag för mikron.

Planlösningen är öppen och modern mellan kök, matplats och vardagsrum. Rummen centreras kring kaminen som installerades 2009. Den sprider både värme och mysfaktorn till detta sociala rum. I söder har man utgång till uterummet som byggdes 2010 och i öster kan man njuta av en terrass med utsikt över Öresund och områdets lekplats. Här är generösa fönsterpartier som ger rummet ett härligt ljus. Vardagsrummet går att dela av om man önskar ytterligare ett sovrum i bostaden.

I hallen där trappan upp till övre plan finns, finns även en gäst-wc. Det är inrett i stilrena färger och här finns även en pax-fläkt installerad.

Den vitmålade trappen tar oss upp till övre plan. Här möts man en heltäckningsmatta som löper genom hallen och ut i de båda sovrummen. Båda sovrummen är generösa och i hallen finns en praktisk klädkammare för extra förvaring.

Badrummet är helkaklat och renoverades 2008. Här finns ett generöst takfönster för extra härligt ljusinsläpp och inredning är från Hafa. Badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättställ med underskåp samt golvvärme.

Renoveringar:
2007 ? Kök
2008 ? Badrum övre plan
2008 ? Carport
2009 ? Installerat kamin
2009 ? Ny elpanna
2010 ? Uterum
2010 ? Dränerat
2012 - Tvättrum
2019 ? Nytt tak samt konstruktion på gamla garagedelen och tillbyggnaden.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Nedra Glumslöv 25:56, Landskrona kommun.

Typ

Kedjehus

Storlek

Boarea 128 kvm, biarea 40 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 314 kvm.

Byggnadstyp

1,5-plan

Byggnad

Byggnadsår: 1966
Byggnadstyp: 1,5-plan
Grundläggning: Krypgrynd/platta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Tegel
Tak: Tegel
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - vattenburen värme

Energideklaration

Status: Beställd

TV

Fiber

Internet

Fiber

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

41 039 SEK varav:
Uppvärmning: 29 500 SEK
Försäkring: 4 538 SEK
VA: 5 321 SEK
Renhållning: 1 680 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 056 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 435 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 621 000 SEK.
Värdeår: 1966
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1967-04-21)

Pantbrev

19 st om totalt 1 989 000 SEK

Tillträde

Diskuteras

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy