Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Flugvägen 5, Raksta, Tyresö
Typ
Villa
KVM
59 kvm, biarea 53 kvm
Tomt
2 311 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Charmig villa i natursköna Raksta.

Välkommen till Flugvägen 5 ett mycket trivsamt hus med sjöglimt och en tilltalande planlösning med ett utmärkt läge i början av Raksta.
Ett underbart boende för dig/er som vill bo bekvämt i ett natursköt område i direkt närhet till Kalvfjärden.

-toppenfint nytt kök från 2020
-nymålat inomhus
-ny fin altan
-möjlighet till 4 sovrum
-stor parkeringsplats

På en lugn återvändsgata ligger det här fina huset med ett högt fritt läge som genomgått en hel del renoveringar under senare år. Här ges möjlighet att flytta in och trivas i ett charmigt hus med en känsla av att bo på landet med sjöglimt och närhet ner över Kalvfjärden.

Välkomnande entréhall med plats för ytterkläder, på entréplanet finner du en inre hall med gästtoalett och en klädkammare samt två sovrum varav ett är större med klädsammare. Helt nytt kök och nya vitvaror från 2020, allt i öppen trivsam miljö med vardagsrummet. Här finns fönster åt flera väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp och här ges plats för ett större matbord samt en soffgrupp. I mitten finns en öppen spis med kamin som både sprider värme och höjer mysfaktorn.
Utgång till en stor härlig altan som blir en förlängning av hela den här sociala delen.
Undervåningen erbjuder en möblerbar hall med ingång till ett stort rum som mycket väl kan användas både som sovrum(som idag) och som ett allrum. Det finns ytterligare ett bra sovrum på det här planet samt ett stort kombinerat duschrum med tvättavdelning med kakel och klinker.
Ett före detta garage som för dagen används som musikrum.

Det här är ett väldigt trevligt hus med stor potential och med en utökad byggrätt. Fastigheten ligger i Etapp 16 vilket innebär att kommunalt VA ligger längre fram.
Läget är utmärkt med allt som Raksta har att erbjuda.

I närområdet finns flertalet båtklubbar belägna och Raksta ligger nära vackra Tyresö Slott och kyrka med skärgården runt knuten såväl som underbara Tyresta naturreservat.

På ett avstånd om ca 10 min promenad finns närmsta busshållplats där buss 817 avgår mot Tyresö kyrka. Annars är det en promenad om ca 15 min till Tyresö kyrka där det avgår direktbussar som under pendlingstider tar dig till Stockholm C på ca 30 minuter. Därifrån går det även bussar mot Tyresö Centrum och Gullmarsplan. Strandtorget finns på kort avstånd med matbutik, frisörsalong, café, bibliotek, skolor och förskolor.

Centralt i Tyresö som nås på kort bilavstånd finns allt man kan tänka sig, såsom rackethall, golfbana, ishall, simhall och ridskola.
Tyresö Centrum erbjuder alla bekvämligheter som man kan förvänta sig av ett modernt köpcentrum, matbutiker, klädaffärer och restauranger.
Längre ut på Tyresö finner vi Trinntorps ångbåtsbrygga varifrån du tar dig ut i Stockholms skärgård.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy