Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 850 000 SEK
Adress
Vänortsgatan 22C, Bosgården, Mölndal
Typ
Radhus
KVM
121 kvm
Tomt
100 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Townhouse i Mölndal

Nu presenteras ett näst intill unikt nybyggt Townhouse i centralt läge för att underlätta vardagen.
Med friköpt tomt äger man här en lättskött fastighet som lämpar sig perfekt till barnfamiljen eller dig som vill ha mer tid för annat.
Interiört erbjuds 3 sovrum med möjlighet att enkelt skapa ett fjärde på översta våningen, och med energiklass A samt nybyggnadsgaranti till 2024 har man ett tryggt och billigt boende.
Soltimmarna tas väl tillvara på genom en mysig takterass i fritt sydläge eller en insynsskyddad trädgård i samma väderstreck som erbjuder mycket sol.
Det finns parkering utanför huset och möjlighet att hyra garage, utöver det finns även 2 gratis gästparkeringar tillhörande radhusen.

Adressen är dessutom belägen i ett trivsamt område som ger närhet till det mesta som behövs i vardagen. Inom gångavstånd nås allt från matbutik, flertalet förskolor och skolor, Safjällets naturområde, Sahlgrenska och spårvagnshållplats med goda kommunikationer till centrala Göteborg som nås på under 10 minuter. Mölndals innerstad med Mölndal station och nya gallerian ligger 1,2 km bort. Även Brogyllen är ett populärt bageri i området där man kan inhandla frukostfrallorna!

Välkomna att anmäla intresse för att hållas uppdaterad kring bostaden!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Tvättbjörnen 8, Mölndal kommun, Skattesats 32.79%.

Församling

Fässberg.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 121 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Storlek: 100 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 2014

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme
Elförbrukning: 2 971 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: A
Energideklarationsdatum: 2016-04-13
Energiprestanda primärenergital: 39 /kWh per kvm och år

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

21 632 SEK varav:
Uppvärmning: 7 483 SEK
Försäkring: 3 912 SEK
VA: 1 267 SEK
Renhållning: 2 314 SEK
Underhåll: 300 SEK
Elektricitet: 5 342 SEK
Samfällighet: 1 014 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 972 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 672 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 300 000 SEK.
Värdeår: 2014

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Ledningsrätt Vatten, 1481K-2011/46.1
Last: Ledningsrätt Vatten, 1481K-2011/46.2
Last: Officialservitut Kraftledning, 14-IM2-29/659.1
Last: Officialservitut Utrymme, 1481K-2014/66.2
Last: Officialservitut Vattenledning, 1480K-1973F225.1
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Mölndal Tvättbjörnen GA:1, Gemensamhetsanläggning: Mölndal Tvättbjörnen GA:2, Samfällighet: Mölndal Brunbjörnen S:1, Samfällighet: Mölndal Tvättbjörnen S:1
Planbestämmelser: Detaljplan (2009-06-17)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy