Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK
Adress
Östergårdsgatan 26, Vikingstad, Vikingstad
Typ
Villa
KVM
133 kvm, biarea 40 kvm
Tomt
980 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Villa om 133 perfekt planerade kvadratmeter

Kliv in i detta hus och upptäck ett luftigt hem med moderna detaljer, färgval och ytskikt. Här erbjuds ett hemtrevligt boende där det bara är att ställa in möblerna och börja trivas.

En inbjudande och öppen hall, klädhängare och goda avhängningsmöjligheter välkomnar dig in i detta hus. Här finns ett nyligen renoverat, öppet och härligt kök med bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, rejäl köksbänk, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar. Vidare har huset tre sovrum och ett välplanerat, lättmöblerat och rymligt vardagsrum med mycket dagsljus, fönster åt två håll och härliga umgängesytor. Boendet erbjuder två badrum - ett nyligen renoverat, påkostat och smakfullt med toalett, duschvägg, handfat och badrumsskåp, samt ett stort, fräscht och nyligen renoverat med toalett. Dessutom finns ett inglasat och mysigt uterum med utgång till altanen, skjutdörrar och plats för soffgrupp.

Huset står på en stor, barnvänlig och lättskött hörntomt med bärbuskar, äppelträd och en välskött gräsmatta, många soltimmar och stora gräsytor.

Vikingstad är ett mycket attraktivt område. Samhället har vuxit stadigt senaste åren och har ett optimalt läge. 5-10 minuters promenad till mycket goda kommunikationer med pendeltåg med täta avgångar och 6 minuters resa in till Linköping C. Det finns goda cykelförbindelser med Linköping och Malmslätt, samt 10 minuters bilfärd från Mjärdevi och Universitetet. Bra barnomsorg i närområdet med både låg- och mellanstadieskola samt flertalet förskolor. Det finns en välsorterad matbutik, restauranger och frisörer i samhället. Ta vara på chansen och köp ert framtida drömboende - Välkommen på visning

Beskrivning

Hall
Den inbjudande och öppna hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom hatthylla, klädhängare och goda avhängningsmöjligheter.

Kök
Det nyrenoverade, öppna och härliga köket har ljusa väggar och parkettgolv. Utrustningen består av spis, frys, kyl, ugn, mikrovågsugn, fläkt och diskmaskin. I övrigt erbjuder köket bra förvaringsmöjligheter, stora fönster, rejäl köksbänk, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? ett välplanerat, lättmöblerat och rymligt rum med parkettgolv och grå väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, fönster åt två håll och härliga umgängesytor.

Sovrum 1
På entréplanet erbjuds ett ljust sovrum med parkettgolv och grå väggar. Rummet har inbyggda garderober med skjutdörrar, fint ljusinsläpp och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Ett stort, trevligt och mysigt sovrum med plats för garderob och högt i tak, plats för stor säng och plats för säng och nattduksbord. Grå väggar och har parkettgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Sovrum 3
stor inbjudande master-bedroom med inbyggda garderober och högt i tak, plats för stor säng och nattduksbord. Grå väggar och har parkettgolv.

Badrum 1
Smakfullt badrum med toalett, duschvägg, handfat, badrumsskåp och golvvärme. Här ligger klinkergolv som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Badrum 2
Detta stora, fräscha och renoverade badrum har kaklade väggar och mörkt golv som matchar fint. Här finns toalett, stort badkar, handfat och kommod.

Matrum
Mellan vardagsrummet och köket hittar du ett inbjudande och charmigt matrum med parkettgolv och grå väggar. Rummet har också stora fönster, plats för vitrinskåp och gott om plats för matbord och stolar.

Uterum
Här finns dessutom ett inglasat och mysigt uterum med utgång till altanen, skjutdörrar och plats för soffgrupp.

Tvättstuga
Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, bra förvaring och arbetsbänk.

Groventré
Huset har även en klassisk och fräsch groventré med garderob, klinkergolv och plats för tvättmaskin och torktumlare.

Garage/parkeringsplats
Fristående garage och förråd med el, plats för en bil och en parkeringsplats.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Bankeberg 11:20, Linköping kommun.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 133 kvm, biarea 40 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Storlek: 980 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Lättbetong
Fasad: Puts
Tak: Betongpannor (2012)
Fönster: Isolerglasfönster (2009)
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme (2007)

Internet

ADSL 60mbit

Övriga byggnader

Friggebod

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

28 821 SEK varav:
Uppvärmning: 16 434 SEK
VA: 4 985 SEK
Renhållning: 1 907 SEK
Elektricitet: 5 495 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 136 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 440 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 696 000 SEK.
Värdeår: 1967
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2013-10-16) Byggnadsplan (1964-06-17)

Pantbrev

13 st om totalt 2 465 000 SEK

Renoveringar

Fjärrvärme (-07). Duschrum (-07). Kök (-07). Fönster (-09). Yttertak (-10). Övervåning (-10). Fasad (-12). Badrum på öv (-13).

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy