Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

tis 19 nov 16:30 - 17:30
Öppen visning - välkommen! Anmäl er gärna

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Travvägen 3, Sörböle, Skellefteå
Typ
Friliggande villa
KVM
116 kvm, biarea 74 kvm
Tomt
1 147 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Hus på Travvägen

Varmt välkommen till en villa om sex rum och kök på Travvägen 3! Här stiger du in i ett ljust och öppet hem om 104 mycket välskötta kvadratmeter med fräscha ytskikt, generös takhöjd och öppen spis. 

Det första som möter dig i huset är den funktionella och inbjudande hallen med hatthylla och gott om plats för jackor och skor. Vidare finns ett praktiskt, fräscht och trevligt kök med påkostade material, bra förvaringsmöjligheter och öppen planlösning mot vardagsrummet. Huset har tre sovrum, två badrum och ett vardagsrum med mycket dagsljus, härliga umgängesytor och fin utsikt. Det ena badrummet är stort, stilrent och funktionellt med toalett, duschkabin, dubbelhandfat, jacuzzi, handdukstork och golvvärme. Här har du gott om utrymmen av förråd. Ett varmgarage med fjärrport där du rymmer två bilar. En harmonisk trådgårdstomt med bra gräsyta.

Sörböle är beläget på södra sidan om Parkbron och Skellefteälven. Här bor ni med närhet till stan samtidigt som området erbjuder stora skogspartier med fina strövområden och elljusspår. Här finns även gott med barnomsorg, Sörböleskolan f-9, högskola, idrottsklubbar som Soo Shim Taekwondo, Stigs konditori , Skellefteå travet m.m.
Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Entréplan
Hall
Den funktionella och inbjudande hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med ljusa väggar och plastmatta. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom hatthylla och gott om plats för jackor och skor.

Kök
Ett praktiskt, fräscht och trevligt kök med stekhäll, ugn, kyl, frys, fläkt, diskmaskin och kaffemaskin. Gott om bänkyta för dig om gillar att laga mat.

Matrum
Inbjudande, socialt och öppet matrum med fint ljusinsläpp och gott om plats för matbord och stolar. Här kan du njuta av värmen från kaminen som sprider sig på hela entréplan.

Vardagsrum
Vardagsrummet är husets givna samlingspunkt ? med laminatgolv och vitmålade väggar. Här erbjuds mycket dagsljus, härliga umgängesytor och fin utsikt.

Sovrum 1
Det första sovrummet är stort, harmoniskt och mysigt och har inbyggda garderober. Laminatgolv och vita väggar.

Sovrum 2
Ett mysigt och trevligt sovrum med plats för garderob och plats för säng och nattduksbord. Ljusa väggar och har laminatgolv. Fungerar utmärkt som barnrum, gästrum, kontor eller avlastningsrum.

Badrum 1
Stort, stilrent och funktionellt badrum med toalett, duschkabin, dubbelhandfat, jacuzzi, handdukstork och golvvärme. Här ligger stilrent klinkergolv med golvvärme som går fint ihop med rummets kaklade väggar.

Tvättstuga
Husets tvättstuga är stor, praktisk och väldisponerad och utrustad med tvättmaskin, arbetsbänk och plats för tvättställning. Klinker på golvet, kaklade väggar och golvvärme.

Källarplan
Sovrum 3
Ett fint och lättmöblerat sovrum med plats för säng och nattduksbord. Detta rum med ljusa väggar och laminatgolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Sovrum 4
Det fjärde sovrummet har plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord. Rummets laminatgolv och vita väggar går fint ihop och skapar en rogivande känsla.

Badrum 2
Detta fräscha och praktiska badrum har kaklade väggar och klinkergolv med golvvärme som matchar fint. Här finns WC, dusch, handfat och bastu.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Städet 10, Skellefteå kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 116 kvm, biarea 74 kvm.
Säljarens information.

Rum

6 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Trädgårdstomt
Storlek: 1 147 kvm.

Byggnadstyp

1 plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1953
Byggnadstyp: 1 plan med källare
Grundläggning: Källare/platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Tak: Plåt, papp
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme
Elförbrukning: 17 603 kWh/år.

Energideklaration

Status: Beställd

Internet

Skekraft Fiber

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

36 100 SEK varav:
Uppvärmning: 16 000 SEK
Försäkring: 4 500 SEK
VA: 4 500 SEK
Renhållning: 2 800 SEK
Sotning: 300 SEK
Elektricitet: 8 000 SEK
16A Beräknad årsförbrukning 2019: 17603 kWh Kostnad 24 000 kr

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 705 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 236 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 469 000 SEK.
Värdeår: 1967
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Officialservitut Underjordiska Ledningar, 24-SKJ-1946.2
Planbestämmelser: Stadsplan (1973-04-16)

Pantbrev

9 st om totalt 1 783 000 SEK

Renoveringar

1996 Stor renovering genomgående i hela huset. Utbyggnad av Matrum, hall och altanen. Ny el, vatten och avloppsledningar
1997 Byggt den stora garagedel.
1999 dränering med Isodrän, Badrum och tvättstugan på entréplan
1998-1999 Nytt tak på huvudbyggnad huvudbyggnad
2004-05 byggt delen mellan hus och garage.
2004 Nytt badrum och tvättstuga på entréplan
2006 Nytt badrum i källaren
2007 Nytt kök
2008-09 Utbyggnad vardagsrum med golvvärme
2012 Borrat bergvärme
2019 Nytt garagetak

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy