Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gräsmarksgränd 41, Farsta/Farsta Strand, Stockholm
Typ
Radhus
KVM
92 kvm
Tomt
138 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Renoverat radhus i 60-talsstil på friköpt tomt

Välkommen till ett ljust och hemtrevligt radhus på Gräsmarksgränd 41 på friköpt tomt där det känns att varje kvadratmeter är noga uttänkt. Här erbjuds ett boende som renoverades nyligen i tidstypisk 60-talsstil med bra planlösning, fint ljusinsläpp och härlig atmosfär. Ett garage tillhör radhuset.
Det första som möter dig i huset är en inbjudande och funktionell hall med hatthylla, gäst-wc, goda avhängningsmöjligheter. Längre in finns ett rymligt, lättmöblerat och socialt vardagsrum med utgång till uteplats. Fint ljusinsläpp, stort fönsterparti, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett stilrent, härligt och fräscht kök med matplats. I anslutning med köket ligger tvättstugan med både tvätt och tork.
På övre plan finns tre mysiga sovrum och ett stilsäkert, renoverat badrum med dusch, handfat, kommod och toalett.
Här ingår en tomt om 138 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets mysiga, insynsskyddade och fina uteplats som nås via vardagsrummet passar utmärkt för såväl lek som umgänge.

Samfälligheten är välskött och solid med strukturerade framtidsplaner och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar. Dessutom erbjuds gemensamma utrymmen som tvättstuga och lekplats.
Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Farsta strands hjärta. Trevligt boende i attraktivt område nära sjön Magelungen med kanoting, kräftfiske, skridskoåkning och utomhusbad. Gångavstånd till Ågesta friluftsområde med golfbana, ridning, motionsslingor, utomhusgym och svampplockning. Här bor du med närhet till Farstahallen med simhall och sportaktiviteter och till Farsta Centrum som erbjuder ett stort utbud av affärer och annan service. Gångavstånd till suveräna kommunikationer med buss, pendeltåg och tunnelbana.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy