Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 950 000 SEK / /Bud
Adress
Femörevägen 24, Femöre, Oxelösund
Typ
Friliggande villa
KVM
95 kvm, biarea 95 kvm
Tomt
1 251 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Fin chans att skapa ett boende efter era egna drömmar och behov!

Varmt välkommen till Femörevägen 24 och detta hus som efter en upprustning kan bli precis hur fin som helst. Om du sätter värde på att bo på en väldigt bra adress ett stenkast från havet kan den här bostaden vara något för dig. Här får ni möjligheten att starta om på nytt och skapa ett boende efter era egna önskemål och drömmar. I närområdet finner ni förskola, skola samt fina lekplatser. Oxelösund som stad har massor att erbjuda och det fina läget vid havet ger fantastiska möjligheter till havsbad, segling, kajakpaddling och härlig skärgårdsnatur. Välkomna hem!

Beskrivning

Entréplan erbjuder en ljus och öppen planlösning fördelad på ett stort allrum, två sovrum, ett badrum som idag är ur funktion samt ett större kök.
I källaren finner ni en större gillestuga som man kan dela av till fler sovrum om behovet skulle finnas, tvättstuga, pannrum, duschrum med bastu som idag är ur funktion, ett förrådsrum samt ett sovrum. Huset har ett renoveringsbehov så för den som vill ta chansen finns alla möjligheter att skapa ett väldigt fint boende efter ens egna behov och önskemål!

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Besiktningsprotokoll.pdf Frågelista.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Fyren 5, Oxelösund kommun, Skattesats 34.34%.

Församling

Oxelösund.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 95 kvm, biarea 95 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 251 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1938
Stomme: Trä/ Murverk
Fasad: Tegel/ Träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: Isolerglas, två-glasfönster, tre-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Internet

Fiber

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

18 389 SEK varav:
Uppvärmning: 8 800 SEK
VA: 7 350 SEK
Renhållning: 2 239 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 049 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 417 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 994 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 423 000 SEK.
Värdeår: 1958
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Tomtindelning (1959-09-11) Stadsplan (1959-01-09)

Pantbrev

13 st om totalt 1 450 361 SEK

Renoveringar

Byte av tak ca 2007
Dränering 2002

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy