Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 6 100 000 SEK
Se budhistorik
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 200 000 SEK / som utgångspris
Adress
Fältgatan 13, Västra Frölunda
Typ
Kedjehus
KVM
113 kvm, biarea 6 kvm
Tomt
462 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

ATTRAKTIVT LÄGE Välplanerat enplanshus i ett mycket trevligt område. Fyra sovrum och ett vardagsrum bredvid köket som skapar fullt av möjligheter. Mysig grönskande trädgård med härligt västerläge och en carport för den fina bilen.Tillfälle att skapa ditt eget drömboende!

Beskrivning

Välkommen till en hus med mycket bra planlösning.
Hallen är rymling och har plats förvaring vid entrén och i en större garderob. Vackert äldre parkettgolv och tapetserade väggar.

Till vänster i hallen finner ni gästtoaletten. Klinkergolv och tapetserade väggar.

Till höger i hallen finns det rymliga köket Här är det gott plats för många matgäster och ett fönster ut mot entrésidan av huset. Köksinredningen är i mörkt trä med metallbeslag och arbetsbänk i laminat. Köksutrustningen består av stor kyl, stor frys, spis/ugn och diskmaskin. Tapetserade väggar och parkett med golvvärme.

Innanför köket har ni tvättstugan. Här är det en tvättmaskin, tvättbänk med ho och skåp för förvaring. Här finns det även en dörr ut till entrésidan av huset. Tapetserade väggar och plastmatta på golvet.

Väg i vägg med köket finner ni det härliga vardagsrummet. Detta rum är stort och rymligt. Här har ni gott om plats för att möblera i grupper och på så vis få ett rum med flera användningsområden. Rummet har många fönster som vetter in mot trädgården som gör att ljuset flödar in. Tapetserade väggar och vackert äldre parkettgolv. Det är eleganta altandörrar med blyinfattade fönster ut till den mysiga trädgården med helt rätt västerläge, Här kan ni njuta helt insynsfritt ända tills solen går ner. Det finn en mindre altan utanför altandörren och en ytterligare litet altan i ena hörnet av trädgården. Det finns också gott om förvaring i förrådet som är i trädgården.

Badrummet finns bredvid gästtoaletten. Utrustningen består av toalett, handfat, bidé och badkar. Här finns också ett stort härlig fönster som ger ljusinsläpp. Kaklade väggar och klinkergolv.

Mitt emot badrummet finns sovrum 1. Detta rum har dörrar ut till trädgården. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Sovrum 2 finns bredvid sovrum 1. Detta är det största sovrummet och har gott om plats för större säng mm. Det finns fyra garderober till förvaring och har utsikt mot trädgården. Tapetserade väggar och heltäckningsmatta.

Sovrum 3 finns med utsikt mot entrésidan av huset. Här finns det två garderober till förvaring. Tapetserade väggar och heltäckningsmatta.

Sovrum 4 är det minsta sovrummet med funkar perfekt som barnrum eller kontor. Här är det också utsikt mot framsidan av huset. Tapetserade väggar och heltäckningsmatta.

Övrigt

Här i Långedrag är det lätt att trivas och läget är fenomenalt - här bor du havsnära men ändå nära till stadens puls. Affär nära och fina havsbad samt båthamn på promenadavstånd. I området finns mysiga restauranger såsom Långedrags världshus och Seglarkrogen där ni kan avnjuta en underbar middag i läcker skärgårdsmiljö Promenera ut till Skärgårdsbåtarna vid Saltholmen och ta en av båtarna ut till vår underbara skärgård. Vackra promenadstråk och bra kommunikationer - perfekt för dig som ställer höga krav på ditt boende!

Dokument (pdf)

Planritningar Besiktning Fältgatan 13.pdf Energiedeklaration Fältgatan13.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Älvsborg 133:2, Göteborg kommun.

Typ

Kedjehus

Storlek

Boarea 113 kvm, biarea 6 kvm.
Ca area observera att den exakta storleken inte är uppmätt..

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 462 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1969
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Krypgrund /torpargrund
Grundmur: Stålbalkar och betongbalkar
Stomme: Trä
Bjälklag: Lättbetong
Fasad: Tegel och trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: Isolerglasfönster och kopplade fönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: G
Energideklarationsdatum: 2019-10-28
Energiprestanda primärenergital: 234 /kWh per kvm och år

Internet

Fiber

Övriga byggnader

Förråd

Bilplats

Carport

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

22 531 SEK varav:
Uppvärmning: 14 705 SEK
Försäkring: 4 000 SEK
VA: 2 720 SEK
Renhållning: 1 106 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 919 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 705 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 2 214 000 SEK.
Värdeår: 1969
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Tomtindelning (1966-03-25) Stadsplan (1962-04-26)

Pantbrev

8 st om totalt 450 000 SEK

Renoveringar

2012
Takpapp förråd
2011
Avfuktare installerad
2009
Värmegolv i kök
2008
Diskmaskin
Nytt staket mot grannarna.
1995
Nytt tak läkt/papp och pannor.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy