Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 495 000 SEK / Utgångspris
Adress
Sommarvindsvägen 22, Saltsjöbaden, Saltsjöbaden
Typ
Radhus
KVM
146 kvm, biarea 13 kvm
Tomt
170 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välplanerat radhus i ett eftertraktat området med nytt kök

Äntligen ett radhus till salu i detta mycket attraktiva område. Ljust och attraktivt om 146 kvm om 6 rum och 4 sovrum men på enkelt sätt kan bli 5 sovrum om så behövs. 4 sovrum i fil om så önskas.

Entréplanet bjuder på gott om förvaring i hallen och sen bjuder vardagsrummet och köket på en ljus och härlig öppen planlösning. Köket är helt nytt från 2018 och bjuder på ljusgråa köksluckor och stenbänkskiva. Här gillar man att laga mat! Njut av ljuset och gården när du lagar maten och gott om arbetsyta finns det så inget tjafs om att man inte får plats.
Vardagsrummet har stora fönsterpartier, braskamin och gott om plats för både långbord och soffhörna.
På entréplanet finns även en groventré som är den lättaste vägen att ta till bubbel spaet. Njut av en härlig stund i bubbelbadet och sen basta lite och avsluta med duschen. Vilken lyx att ha allt detta i ditt egna hus!

Går vi ner en våning så finns det tre sovrum i fil men kan på ett enkelt sett bli fyra sovrum. Master bedroom har även ett möjligthet att få ett walk in closet eller arbetsrum, beror på vad ni vill ha det till. Från master bedroom är altanen som bjuder på västläge. De andra två sovrummen är rymliga och bjuder på gott om förvaring.
Även på detta plan finns ett badrum med dusch, toalett och handfat. Här finns även tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp samt en hel garderobsvägg.
Utöver att huset är välplanerat så har det mycket förvaring. Det finns otroligt mycket förvaring i huset och precis innan entrén så har du även ett kall och varmförråd. Känner du att det blir för mycket sol så kan du bara ta till markisen så får du skugga. Parkeringen behöver du inte tänka på det finns en garageplats och en parkeringsplats som ingår i samfällighetsavgiften.

Populärt och lugnt område med centralt men mycket lugnt läge i Saltsjöbaden. Gångavstånd till dagis, skolor, tågstation och Saltsjöbaden C med flertalet affärer och service. Vid centrum ligger även golfbana och stort naturreservat samt bensinmack.

Vid närbelägna Neglingeviken finns badklippa, simhall och idrottsplats med isrink.
Fina strövområden längs vattnet mot Hotellviken.

Beskrivning

Hall med nylagt laminatgolv och vita väggar samt förvaring med jalusidörrar.

Vardagsrum med nylagt laminatgolv och vita väggar. Fyra stora fönster i västerläge samt öppen planlösning till köket. I vardagsrummet finns även en braskamin.

Kök nytt från 2018. Hela köket är helt nytt med gråa köksluckor med fina mässing handtag och arbetsbänk i sten. Tre stora fönster mot er egna östervända tomt. En stor kyl och, induktionshäll med bra finesser, varmluftsugn, micro, diskmaskin och ett skafferi.

Sovrum/TV-rum med trägolv. Stora fönster i västerläge och två inbyggda garderober.

Badrum med blått klinkergolv och helkaklade väggar, badkar och takkupa.

Groventré med plastmatta och vita väggar. Dusch och bastu. Härifrån kan du även gå ut till trädäcket där bubbel badet står.

Ljusgrå målad trappa ner till undervåningen med förvaring under trappan.

Master bedroom med trägolv, ljusa väggar, fönster och utgång till altan med tak samt en hel garderobsvägg. Här kan man göra en walk in closet eller ett arbetsrum.

Sovrum 2 med trägolv och målade väggar samt två fönster. En vägg med inbyggd förvaring.

Sovrum 3 och möjlighet till 4 sovrum. Här finns två dörrar det enda som saknas är väggen mellan rummen. Trägolv, två fönster och två garderober.

En mindre klädkammare ligger precis bredvid dessa sovrum.

Badrum med plastmatta, dusch, handfat och toalett. Härifrån är det även ingång till tvättstugan som har tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och en hel garderobsvägg.

Övrigt när man öppnar grinden till huset så kommer man in på tomten som är stenlagd och har ett trädäck. På ena längan av huset så finns det ett kallförråd om ca 5 kvm och ett varmförråd om ca 5 kvm. På trädäcket står bubbelbadet. Huset ligger med österläge och västerläge och bjuder på sol från morgon till sen eftermiddag.

Dokument (pdf)

Planritningar Fuktkontroll Energideklaration Okular_kontroll Overlatelse Frågelista

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Igelboda 52:24, Nacka kommun, Skattesats 31.63%.

Församling

Saltsjöbaden.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 146 kvm, biarea 13 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

På tomten och intill huset finns ett kallförråd och ett varmförråd om 11 kvm.
Storlek: 170 kvm.

Byggnadstyp

2 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 1973
Byggnadstyp: 2 plan i souterräng
Stomme: Lättbetong
Bjälklag: Betong
Fasad: Kalksandsten
Tak: Papp
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 2-Glas
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el och luft luft värmepump

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2019-11-07

TV

Kabel-tv via Bredbandsbolaget men just nu dras fiber in så klart under 2019 för tv och bredband.

Uteplats

Tomtarea 170 m² (friköpt). Tomten: Insynsskyddad atriumgård/trädgård med en del stenlagd och en del med trädäck, inramad av staket, fasader och stenläggningar. Balkong på souterrängplanet med fritt läge mot allmänning.

Bilplats

En garageplats och en parkeringsplats ingår i samfällighetsavgiften.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

37 481 SEK varav:
Uppvärmning: 27 500 SEK
Försäkring: 5 990 SEK
VA: 2 700 SEK
Renhållning: 1 291 SEK
I uppvärmningen ingår även hushållselen.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 589 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 589 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 2 000 000 SEK.
Värdeår: 1973
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Underhålls, 0182K-12B/1973.1(2 st)
Rättigheter last: Last: Officialservitut Underhålls, 0182K-12B/1973.1(2 st)
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nacka Igelboda GA:1
Planbestämmelser: Stadsplan (1966-11-24)

Pantbrev

16 st om totalt 2 860 000 SEK

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy