Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Sommarvindsvägen 22, Saltsjöbaden, Nacka
Typ
Radhus
KVM
146 kvm, biarea 13 kvm
Tomt
170 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Välplanerat radhus i ett eftertraktat området med nytt kök

Äntligen ett radhus till salu i detta mycket attraktiva område. Ljust och attraktivt om 146 kvm om 6 rum och 4 sovrum men på enkelt sätt kan bli 5 sovrum om så behövs. 4 sovrum i fil om så önskas.

Entréplanet bjuder på gott om förvaring i hallen och sen bjuder vardagsrummet och köket på en ljus och härlig öppen planlösning. Köket är helt nytt från 2018 och bjuder på ljusgråa köksluckor och stenbänkskiva. Här gillar man att laga mat! Njut av ljuset och gården när du lagar maten och gott om arbetsyta finns det så inget tjafs om att man inte får plats.
Vardagsrummet har stora fönsterpartier, braskamin och gott om plats för både långbord och soffhörna.
På entréplanet finns även en groventré som är den lättaste vägen att ta till bubbel spaet. Njut av en härlig stund i bubbelbadet och sen basta lite och avsluta med duschen. Vilken lyx att ha allt detta i ditt egna hus!

Går vi ner en våning så finns det tre sovrum i fil men kan på ett enkelt sett bli fyra sovrum. Master bedroom har även ett möjligthet att få ett walk in closet eller arbetsrum, beror på vad ni vill ha det till. Från master bedroom är altanen som bjuder på västläge. De andra två sovrummen är rymliga och bjuder på gott om förvaring.
Även på detta plan finns ett badrum med dusch, toalett och handfat. Här finns även tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp samt en hel garderobsvägg.
Utöver att huset är välplanerat så har det mycket förvaring. Det finns otroligt mycket förvaring i huset och precis innan entrén så har du även ett kall och varmförråd. Känner du att det blir för mycket sol så kan du bara ta till markisen så får du skugga. Parkeringen behöver du inte tänka på det finns en garageplats och en parkeringsplats som ingår i samfällighetsavgiften.

Populärt och lugnt område med centralt men mycket lugnt läge i Saltsjöbaden. Gångavstånd till dagis, skolor, tågstation och Saltsjöbaden C med flertalet affärer och service. Vid centrum ligger även golfbana och stort naturreservat samt bensinmack.

Vid närbelägna Neglingeviken finns badklippa, simhall och idrottsplats med isrink.
Fina strövområden längs vattnet mot Hotellviken.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy