Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Öringe Dalhem 1, Strålsnäs, Boxholm
Typ
Friliggande villa
KVM
85 kvm, biarea 50 kvm
Tomt
1 020 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

FINT LANTLIGT OCH VÄLSKÖTT HUS MELLAN MJÖLBY OCH BOXHOLM

Ta tillfället att förverkliga drömmen om ett charmigt hus på landet med fungerande kakelugnar. Välkomna till Öringe Dalhem 1 som ligger mellan Mjölby och Boxholm. Här möts ni av en välskött trädgård med grusgång fram till farstukvisten. På tomten finns ett dubbelgarage med ett rymligt förråd på baksidan. Vidare finns en altan med tak i sydvästligt läge. Via farstun tar ni er in till husets entréplan, här finns en rymlig hall med god förvaring, vardagsrum med trägolv och kakelugn, matrum som även det har en kakelugn. Vidare finns köket med gamla detaljer bevarade från byggåret så som skåp och beslag men också ett skafferi. Vidare på övervåningen finner ni en hall, 2 sovrum varav ett har en fungerande kakelugn, ett kontor/Tv-rum samt ett badrum. Källarplanet omfattar flera praktiska utrymmen. Här finns en ljus och rymlig gillestuga med braskamin, badrum/klädvård med en täljstenskamin samt ett hobbyrum med egen ingång från den norra gaveln.


Tomten om cirka 1020 kvm är välskött med flertalet fruktträd och naturen tätt in på. Trädgården är anpassat för både vuxna och barn med ytor för spring och lek. Vidare på tomten står en garagebyggnad med ett dubbelgarage och ett stort förråd på baksidan med ett loft. Intill garagebyggnaden finns altanen under tak.

I Strålsnäs bor ni i ett lugnt samhälle och i närheten av huset finns både förskola och idrottsanläggning. Mycket goda pendlingsmöjligheter via riksvägg 34 som tar er till Mjölby på cirka 10 minuter eller till Boxholm på cirka 5 minuter. Från både Mjölby och Boxholm finns goda kommunikationer via pendeltåg till bland annat Linköping, Norrköping och Motala.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy