Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kvarnstensvägen 31, Höör
Typ
Friliggande villa
KVM
117 kvm, biarea 115 kvm
Tomt
592 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Enplansvilla med separat lägenhet i källarplan delvis i sutteräng!

Välkommen till Kvarnstensvägen 31! Ett helt unikt tillfälle att förvärva en fastighet som lämpar sig väl för er som söker generationsboende, egen lya till tonåringen, företagaren eller om ni vill ha uthyrningsmöjligheter! Villan är belägen i ett lugnt naturskönt villaområde med cykelavstånd till centrum och tågstation. Lekplats finns runt om knuten och skolor och förskolor har man också inom ett kort avstånd.
Området Stenskogen har vacker natur och fina strövområde. Busshållplats finns utanför området som tar dig till centrum på några minuter. Från Höörs tågstation kan du sedan pendla vidare med snabb access till ett flertal större städer i alla riktningar.

Huset har en boarea på 117 kvm men i källarplanet finns en modern lägenhet på hela115 kvm. Lägenheten är helt separerad från bostaden i övrigt och nås från trädgårdssidan där entrén är i markplan på grund av sluttningstomt vilket gör att det blir mer som en sutterängvilla.
Det övre planet är ytterst välplanerat och yteffektivt. Kök, matrumsdel och vardagsrum ligger i öppen planlösning med varandra och bildar en mycket generös sällskapsavdelning. Här kan många gäster samlas för att umgås. Huset har tre rejäla sovrum som ligger intill varandra och blir den privata sidan av bostaden. Badrummet som ligger mellan de båda avdelningarna är från 2012. Designen är modern och mycket tilltalande och känns rymligt. Ett härligt uterum når man via grovköket. Här förlänger man sommaren från tidig vår till sen höst.
Det nedre planet renoverades 2009 då man färdigställde en separat lägenhet som är mycket modern i sin framtoning och blir en alldeles ypperlig bostad för den äldre tonåringen som vill rå sig själv. Här finns allt man önskar med en enda stor yta där man har både vardagsrumsdel, matplats och kök. På andra sidan har man en avdelning med sovrum, arbetsrum och ett stort helkaklat badrum. Badrummet kan man även nå från köksdelen.
Detta är en bostad som ger er oanade möjligheter, belägen på lugn återvändsgata där man har minimalt med förbipasserande trafik!
Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy