Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ängsbergsvägen 60, Huddinge - sjönära intill Trehörningen, Huddinge
Typ
Friliggande villa
KVM
265 kvm
Tomt
854 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Pampig livskvalitet med sjönära läge

Svårslagen fullträff intill vackra sjön Trehörningen där vi finner denna högklassiga och gedigna familjevilla som nu är till salu.

En genomgående välplanerad och påkostad villa med dubbelgarage, genomgående vattenburen golvvärme och installerade solceller. I huset som har extra takhöjd finner vi bland annat ett mäktigt vardagsrum med öppet upp till nock, stora fönster med underbart ljusinsläpp och sjöutsikt samt braskamin som central punkt. Vi finner även 5 bra sovrum, extra allrum, rymligt och fint kök, extra allrum med braskamin samt 2 helkaklade badrum varav det ena med bastu och plats för relax. Goda förvaringsmöjligheter, flera uteplatser att följa solens alla timmar samt en trevlig trädgårdstomt .

Det sjönära läget genererar också ett rikt djurliv att njuta av, möjlighet att ta en seglingstur med segelbåten som ingår i köpet eller för en skridskotur vintertid. Förutom det sjö- och naturnära läget finns även buss, förskola, skola och hockeyhall i närområdet.

Det här huset har allt man kan önska sig och bör upplevas på plats.

Hjärtligt välkommen på visning!

Säljarens beskrivning:

"Huset är välplanerat och lättskött samt förvånade energisnålt i förhållande till sin storlek. Huset är ljust, luftigt och vältempererat med en mycket behaglig inomhusmiljö, där luftigheten med den höga takhöjden uppskattas av framförallt långa personer.

Den magnifika sjöutsikten över sjön Trehörningen ger en bra energibost och ett lugn när man bl a sitter vid frukostbordet inför en tuff arbetsdag och ibland får skåda en häger på bryggan, några sothönor och ett skäggdoppingspar som håller på och reda sitt flytande bo. Ute på sjön kan man av och till se en bäver simma över i solnedgången, eller på vintern se en räv raska över isen.

Med en Askeladden segelbåt/roddbåt (som ingår i husköpet, inklusive elmotor/batteri och båttrailer med winsch) nere vid bryggan kan man med kort varsel ta sig en segel- eller fisketur runt sjön och kanske lägga till vid Rågön och kolla in bäverboet eller sätta sig på en bänk med bord och ta sig en fika eller grilla något, eller varför inte lägga till vid elefantklippen och träna simhopp. Förutom att det går att fiska kräftor i sjön kan man även få napp på aborre, gädda och till och med gös. Kan även välja att lägga till tvärs över sjön vid Balingsholms Herrgård och ta sig en bit mat och/eller dryck. På den sidan är man plötsligt på landet och ibland kan man förnimma en doft av kogödsel från en näraliggande bondgård. Längre bort vid sjöns ände kan man promenera till Gullarängens Ridsällskaps häststallar alldeles intill . På vinter brukar jag och en granne ploga upp isen till många skridskoåkandes glädje och små isrinkar där barn och vuxna kan köra bandy och hockeybocky tills det blir mörkt. Vi drar även upp skidspår, där många nöter skidmil inför stundande Vasalopp. Efter en sådan härlig vinterdag på sjön blir det perfekt att komma hem till tända braskaminer, bastu och bubbelbad.

Omgivningen är lugn, tyst och trygg med lite biltrafik och med en mycket god grannsamverkan. Busshållplatser för buss 705 alldeles utanför. Gång- och cykelavstånd till daghem, förskola, låg-och mellanstadium, högstadium och gymnasiet. Gång- och cykelavstånd till livsmedelsaffär, badhus, gym och idrottsaktiviteter samt intilliggande hockeyanläggning (Huddinge Hockey). Även gång och cykelavstånd till Huddinge Centrum och Huddinge station med pendeltåg ca 15 min in till Centralen eller Karolinska Huddinge en station söderut."

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy