Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Krokbränninge Axlunden 1, Kaga, Linköping
Typ
Villa
KVM
158 kvm
Tomt
1 602 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Attraktiv enplansvilla med pool.

Med ett fantastiskt, lantligt läge finner ni denna attraktiva enplansvilla med pool som erbjuder ett högkvalitativt boende, endast 10 minuters bilfärd från Linköpings innerstad. Huset är placerat med ett underbart läge, omgivet av naturen och en hänförande vy över det vackra åkerlandskapet. Trädgården är väldigt stor och lämpar sig för såväl den trädgårdsintresserade som den bekväme. Här finns flertalet tilltalande attribut som pool, stenlagd uteplats, utekök, inglasat uterum och en liten damm. Vackra blomsterarrangemang och fruktträd samt goda ytor för lek och spring!

Huset byggdes 2005 och erbjuder en mycket tilltalande planlösning med stora, sociala ytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning och underbara ljusinsläpp från tre olika väderstreck. Master bedroom har eget, helkaklat duschrum samt hel garderobsvägg. Utöver detta finns tre rymliga sovrum, ett allrum, ytterligare ett helkaklat duschrum och en groventré med tvättstuga. Genomgående fräscha ytskikt och fina materialval. I vardagsrummet finns en eldstad som tillför både värme och hög mysfaktor.

Huset värms upp av en frånluftsvärmepump, mekanisk frånluftsventilation och har kommunalt vatten och avlopp.

Till huset hör även ett mycket fint garage med elektrisk port som inrymmer plats för en större bil och förvaringsmöjligheter.

Lägesfaktorn är optimal med ca 10 minuters bilfärd till Linköpings innerstad. Bekvämt avstånd till Tornby handelsområde med dess breda utbud. Närhet till busshållplats med bussförbindelser via linje 572 som går in till Linköpings resecentrum för dig som pendlar. Tillgång till skolbuss finns. Barnomsorg finns i Vreta Kloster, Malmslätt och Skäggetorp endast några kilometer bort. Endast 2 kilometer bort ligger Svartåfors badplats!

Sammantaget ett mycket funktionellt och bekvämt boende där det bara är att flytta in och börja trivas från första stund.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy