Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bangårdsvägen 32, Finspång - Centralt, Finspång
Typ
Friliggande villa
KVM
149 kvm, biarea 58 kvm
Tomt
1 477 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Sjöutsikt på Bangårdsvägen 32!

Varmt välkommen till denna trevliga villa om 149 kvm boyta + 58 kvm biyta med fantastisk sjöutsikt på Bangårdsvägen 32!

På denna gata bor ni precis vid vattnet med en magnifik utsikt över det böljande blå vattnet vid Skutbosjön. I Skutbosjön, eller Skuten som den kallas i Finspång, finns möjlighet till båtplats för den som älskar att spendera tiden på sjön och i närheten finns den fantastiska slottsparken med dess historia att ta söndagspromenaden i. Villan är ursprungligen uppförd 1929 men är tillbyggd 1991 så här finns det både charm och originalitet men också rum för hela familjen!

På nedre plan finner ni husets hjärta - det stora köket med plats för hela familjen och bra förvaringsmöjligheter och bänkytor. För de mer sociala tillfällena har ni ett gemytligt vardagsrum och matsalsrum med vackra och charmiga trägolv från husets byggnadsår. Som en förlängning av dessa sociala ytor har ni husets stora altan precis utanför som ligger i skönt söderläge, som erbjuder sol hela dagen. På entréplan finner ni också ett bra sovrum med mycket garderober samt ett duschrum och en tvättstuga i anslutning till denna del av huset.

På övre plan har ni genomgående vackert trägolv och fina originaldetaljer i de båda sovrummen samt kontoret. Till dessa rum följer också kattvindar med väldigt goda förvaringsmöjligheter. Ta med din kopp kaffe eller din tillagade måltid till övre plan och njut av balkongens fantastiska utsikt över vattnet! Förglöm heller inte den stora och lummiga tomten om 1 477 kvm med mycket fruktträd och bärbuskar.

I lugna och sköna Finspång finns allt från affärer, restauranger, bibliotek och butiker till badhus, motionsspår och vackra promenadstråk. Här finns också förskolor, grundskola och gymnasium. Här finns allt ni behöver och lite därtill för en välfungerande vardag!

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy