Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lostigen 7, Brevik, Tyresö
Typ
Villa
KVM
110 kvm, biarea 30 kvm
Tomt
2 828 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Fantastisk villa på natursköna Brevik

Modern villa om totalt 140 kvm + 30 kvm gästhus!

Har du en dröm om att finna din fristad långt ifrån vardagens stress? Välkommen till Lostigen och detta ljuvliga hem byggt 2008.
Huvudbyggnad i två plan om 110 + 30 kvm fördelat på 4 rum som erbjuder en flexibel planlösning med mycket ljus och rymd. Till det väl tilltagna sociala ytor, påkostade materialval och carport.
Gästhus/Komplementbyggnad om 30 kvm med sovrum, allrum, badrum och pentry.
Fastigheten är belägen längst in på återvändsgatan med tomt i ett högt och totalt ogenerat söderläge med en enastående natur som granne. Detta är något alldeles extra!

- Tillträde enligt överenskommelse
- Ljusa och väl tilltagna sociala ytor med plats för hela familjen
- Påkostade materialval och golvvärme i hela huset
- Flexibel planlösning med möjlighet till 4 sovrum i huvudbyggnad
- Gästhus med wc/dusch, pentry, allrum och sovrum
- Komplementbyggnad samt fristående förråd finns
- Carport och stora ytor för övriga fordon
- Tomt i högt och fritt söderläge med delvis havsutsikt & naturen som granne.

Här finner ni ett idylliskt boende för paret såväl som familjen där skyddade naturområden, skärgård samt fritidsaktiviteter finns runt knuten. Detta utan att försumma de viktiga aspekterna för vardagspusslet som flertalet populära skolor, kommunikationer samt Tyresö Strandtorg med livsmedelsbutik såväl som restauranger inom bekväma avstånd. Helt enkelt det bästa av två världar.

Väl i huset genom den övre entrén möts vi direkt av en välkomnande hall med ljusa fräscha ytskikt och en vacker ekparkett vilken är genomgående för hela hemmet.
Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder. I hall når vi ett helkaklat badrum från 2008.

Vidare finner vi de stora sociala ytorna som kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vi slås direkt av utsikten hela vägen till havet och det fantastiska ljusinsläpp som planet erhåller tack vare stora fönsterpartierna som löper längs med hela långsidan. Här bjuds naturen hela vägen in i hemmet på ett unikt sätt.
Addera högt till tak samt en braskamin centralt placerad i rummet som skapar en mysig stämning såväl som extra värmekälla.

Det väl tilltagna vardagsrummet erbjuder en flexibel planlösning där man enkelt kan dela av och bygga till ett sovrum om så önskas. I dagsläget finns plats för både soffhörna med tillhörande möblemang, loungedel och en stor matgrupp. Utgång till altanen som löper längs med husets sida nås via skjutdörrar.

Exklusivt och påkostat kök från Ballingslöv med snickerier i vitt och en ljus bänkskiva. I kökets centrum finns en stor köksö som binder samman köket med matplats och här har ingenting lämnats åt slumpen.
Utrustningen samt planeringen är optimal med rejäla arbetsytor samt mängder av förvaring, allt för att skapa bästa möjligheter för den matintresserade.

När vi kommer ner för trappan till undervåningen möts vi av en hall med praktiskt klinkergolv. Här finns en ytterligare entrédörr från vilken man når trädgården.
Från hallen når man klädkammare, tvättstuga, förråd under trappa, läckert badrum med bastu samt huvudbyggnadens befintliga tre sovrum.

Tomten är tyst, insynsskyddad och har en fantastisk utsikt med vy över trädtoppar hela vägen till havet. Flertalet fina uteplatser erbjuds och en balkong sträcker sig runt huset där familj och vänner kan njuta av solens strålar under hela dagen.
Plana gräsytor finns för spring och lek samt alla möjligheter för den som innehar gröna fingrar att påta i rabatter och plocka äpplen från fruktträden.
Söker ni något extra finns här en boulebana, en kul aktivitet för hela familjen på hemmaplan.

På tomten finns ett gästhus inrett med helkaklad wc/dusch, pentry och ett sovrum. Även en ytterligare komplementbyggnad som nyttjas som förråd finns.

Carport med el och plats för en bil samt plats för ytterligare fordon på stor uppfart.

Brevik erbjuder verkligen ett naturskönt och underbart boende för familjen. En kort resa på 7 min från hemmet finner ni Brevik skola (åk 1-6), Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och flertalet förskolor. Busshållplats (Sjöberga) med direktavgång i rusningstrafik till Gullmarsplan nås på gångavstånd.
På gång- och cykelavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, badplatser, handelsträdgård samt anrika Tyresö Slott och Notholmen med café.

På det stora hela ett ljuvligt boende med naturen inpå knuten!
Anmäl ert intresse för att få löpande info fram till visning och missa inte densamma,

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy