Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 495 000 SEK / bud
Adress
Lostigen 7, Brevik, Tyresö
Typ
Friliggande villa
KVM
110 kvm, biarea 30 kvm
Tomt
2 828 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastisk villa på natursköna Brevik

Modern villa om totalt 140 kvm + 30 kvm gästhus!

Har du en dröm om att finna din fristad långt ifrån vardagens stress? Välkommen till Lostigen och detta ljuvliga hem byggt 2008.
Huvudbyggnad i två plan om 110 + 30 kvm fördelat på 4 rum som erbjuder en flexibel planlösning med mycket ljus och rymd. Till det väl tilltagna sociala ytor, påkostade materialval och carport.
Gästhus/Komplementbyggnad om 30 kvm med sovrum, allrum, badrum och pentry.
Fastigheten är belägen längst in på återvändsgatan med tomt i ett högt och totalt ogenerat söderläge med en enastående natur som granne. Detta är något alldeles extra!

- Tillträde enligt överenskommelse
- Ljusa och väl tilltagna sociala ytor med plats för hela familjen
- Påkostade materialval och golvvärme i hela huset
- Flexibel planlösning med möjlighet till 4 sovrum i huvudbyggnad
- Gästhus med wc/dusch, pentry, allrum och sovrum
- Komplementbyggnad samt fristående förråd finns
- Carport och stora ytor för övriga fordon
- Tomt i högt och fritt söderläge med delvis havsutsikt & naturen som granne.

Här finner ni ett idylliskt boende för paret såväl som familjen där skyddade naturområden, skärgård samt fritidsaktiviteter finns runt knuten. Detta utan att försumma de viktiga aspekterna för vardagspusslet som flertalet populära skolor, kommunikationer samt Tyresö Strandtorg med livsmedelsbutik såväl som restauranger inom bekväma avstånd. Helt enkelt det bästa av två världar.

Väl i huset genom den övre entrén möts vi direkt av en välkomnande hall med ljusa fräscha ytskikt och en vacker ekparkett vilken är genomgående för hela hemmet.
Här finns gott om plats för avhängning av ytterkläder. I hall når vi ett helkaklat badrum från 2008.

Vidare finner vi de stora sociala ytorna som kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vi slås direkt av utsikten hela vägen till havet och det fantastiska ljusinsläpp som planet erhåller tack vare stora fönsterpartierna som löper längs med hela långsidan. Här bjuds naturen hela vägen in i hemmet på ett unikt sätt.
Addera högt till tak samt en braskamin centralt placerad i rummet som skapar en mysig stämning såväl som extra värmekälla.

Det väl tilltagna vardagsrummet erbjuder en flexibel planlösning där man enkelt kan dela av och bygga till ett sovrum om så önskas. I dagsläget finns plats för både soffhörna med tillhörande möblemang, loungedel och en stor matgrupp. Utgång till altanen som löper längs med husets sida nås via skjutdörrar.

Exklusivt och påkostat kök från Ballingslöv med snickerier i vitt och en ljus bänkskiva. I kökets centrum finns en stor köksö som binder samman köket med matplats och här har ingenting lämnats åt slumpen.
Utrustningen samt planeringen är optimal med rejäla arbetsytor samt mängder av förvaring, allt för att skapa bästa möjligheter för den matintresserade.

När vi kommer ner för trappan till undervåningen möts vi av en hall med praktiskt klinkergolv. Här finns en ytterligare entrédörr från vilken man når trädgården.
Från hallen når man klädkammare, tvättstuga, förråd under trappa, läckert badrum med bastu samt huvudbyggnadens befintliga tre sovrum.

Tomten är tyst, insynsskyddad och har en fantastisk utsikt med vy över trädtoppar hela vägen till havet. Flertalet fina uteplatser erbjuds och en balkong sträcker sig runt huset där familj och vänner kan njuta av solens strålar under hela dagen.
Plana gräsytor finns för spring och lek samt alla möjligheter för den som innehar gröna fingrar att påta i rabatter och plocka äpplen från fruktträden.
Söker ni något extra finns här en boulebana, en kul aktivitet för hela familjen på hemmaplan.

På tomten finns ett gästhus inrett med helkaklad wc/dusch, pentry och ett sovrum. Även en ytterligare komplementbyggnad som nyttjas som förråd finns.

Carport med el och plats för en bil samt plats för ytterligare fordon på stor uppfart.

Brevik erbjuder verkligen ett naturskönt och underbart boende för familjen. En kort resa på 7 min från hemmet finner ni Brevik skola (åk 1-6), Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och flertalet förskolor. Busshållplats (Sjöberga) med direktavgång i rusningstrafik till Gullmarsplan nås på gångavstånd.
På gång- och cykelavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, badplatser, handelsträdgård samt anrika Tyresö Slott och Notholmen med café.

På det stora hela ett ljuvligt boende med naturen inpå knuten!
Anmäl ert intresse för att få löpande info fram till visning och missa inte densamma,

VÄLKOMMEN HEM

Beskrivning

ÖVERVÅNING
HALL:
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder och skor. Här möts vi av ljusa fräscha ytskikt och en vacker ekparkett som sträcker sig vidare in i bostaden.

DUSCH/WC:
Via hallen når vi en helkaklad dusch/wc med vita stora kakelplattor på väggarna och grått klinkergolv. Här finns en dusch med vikbara duschväggar, handdukstork, vit kommod med spegel över samt en wc.

VARDAGSRUM:
Väl tilltaget vardagsrum som bidrar till en flexibel planlösning med plats för både soffhörna med tillhörande möblemang, loungedel och en stor matgrupp. En kamin som höjer mysfaktorn och sprider värme finns placerad mitt i rummet. Stort fönsterparti med skjutdörrar som löper längs med hela långsidan på huset skänker rikligt med ljus åt vardagsrum och kök.

KÖK:
Köket ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Påkostat och stilrent kök från Ballingslöv 2013 med snickerier och bänkskiva i vitt. Köket är ljust och luftigt med en stor köksö som binder samman köket med matplatsen. Planeringen är utmärkt med goda arbetsytor samt mängder av lådor för dina köksattiraljer. Utrustning: integrerad diskmaskin, spishäll, fläkt, inbyggd ugn samt integrerad kyl/frys.

UNDERVÅNING
HALL:
När vi kommer ner för trappan till undervåningen möts vi av en hall med praktiskt klinkergolv. Här finns en egen entrédörr från vilken man når trädgården direkt.

KLÄDKAMMARE & FÖRRÅD:
Via hallen nås en stor klädkammare och ett förråd under trappen för utmärkt förvaring.

BADRUM:
Ett helkaklat badrum som renoverats 2014 i ljus moderna färger och där det finns en bastu. Här finns dusch med vikbara duschväggar, handdukstork, vägghängd wc samt en vit kommod med nedfällt handfat och spegel över. Spotlights i taket.

SOVRUM:
Tre sovrum i bra storlek varav två av rummen har direkt utgång till trädgården. Samtliga sovrum har vitmålade väggar och ekparkett på golvet.

TVÄTTSTUGA:
Praktisk tvättstuga med arbetsbänk ovan tvättmaskin och torktumlare. Tvättho och skåp för förvaring.

GÄSTHUS:
Innehar ett sovrum med utsikt emot skog, ett trevligt allrum med utgång till egen altan, ett badrum i stilrena nyanser samt ett pentry för matlagning.

VÄLKOMMEN HEM

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Tomtkarta.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Brevik 1:608, Tyresö kommun, Skattesats 33.09%.

Församling

Tyresö.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 110 kvm, biarea 30 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Stor trädgårdstomt i högt och insynsskyddat läge med boulebana, gräsmattor, rabatter med buskar och fruktträd.
Storlek: 2 828 kvm.

Byggnadstyp

2 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Byggnadstyp: 2 plan i souterräng
Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Leca
Stomme: Leca
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Tak: Papp
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: Isolerglaskassetter
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Värmepump-luft/vatten

Energideklaration

Status: Utförd
Energiförbrukning: 129 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-10-21

TV

Via Telia

Internet

Via Telia

Övriga byggnader

Ett trivsamt gästhus i modernstil som överensstämmer med det stora huset. Stora fönsterpartier som ger rymd och ljus samt har en fin utsikt mot trädgården. Helkaklad dusch/wc, pentry med kokplatta, diskho och bänkskåp samt ett sovrum med plats för dubbelsäng.

Det finns även ett fristående förråd och ett pumphus på tomten.

Uteplats

Flertalet uteplatser finns både vid stora huset och gästhuset. En balkong löper runt det stora huset där man kan njuta av solens strålar hela dagen.

Bilplats

Carport med el och plats finns för en bil. Stor uppfart med plats för flertalet fordon finns.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

39 345 SEK varav:
VA: 2 000 SEK
Renhållning: 2 804 SEK
Elektricitet: 32 000 SEK
Samfällighet: 2 541 SEK
El: innefattar både uppvärmning och hushållsel. Förbrukningen för uppvärmning är missvisande då värmepumpen ej varit i fullt bruk.
Renhållning: avser soptömning och slamtömning. För soptömningen betalar säljarna ca 1797 kr/år och för slamtömningen betalar dom ca 1007 kr/år.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 350 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 576 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 774 000 SEK.
Värdeår: 2008
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-53/1739.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Villa
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Tyresö Tyresö GA:3
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1951-01-05)

Pantbrev

8 st om totalt 4 150 000 SEK

Renoveringar

2019 Bytt vattenpump, satt in reningsverk kopplat till pump.
2019 Byggt veranda vid carport.
2018 Målat samtliga rum på undervåningen.
2017 Byggt veranda nere.
2016 Byggt veranda uppe.
2015 Målat om samtliga byggnader utomhus.
2014 Renoverat badrum undervåningen.
2014 Bytt avloppssystem till självrengörande
2013 Nytt kök från Ballingslöv samt målat om hela ovanvåningen, trapphus och hall nere.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy