Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Persbergsbacken 46, Farsta/Larsboda, Stockholm
Typ
Radhus
KVM
91 kvm, biarea 25 kvm
Tomt
219 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Välbevarat radhus med skogen som närmaste granne!

Välkommen till ett ljust och välbevarat radhus med optimalt planerade ytor och friköpt tomt. Detta radhus är i genomgående gott skick och har mycket som är värt att lyfta fram. Här bor du på lugn återvändsgata med den rogivande skogen som närmaste granne. Här erbjuds ett boende med behagliga färgval och genomgående stavparkett i alla rum. Dessutom finns här ett mycket stort källarplan med gott om plats för förvaring!

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och praktisk hall med bra förvaringsmöjligheter föra hela familjens jackor och skor. Radhuset har tre rogivande sovrum samt ett rymligt och ljust kök med generösa arbetsytor och fönster mot den lummiga framsidan. Vidare erbjuder köket vackert pastellfärgade köksluckor och väggar och gott om plats för matbord och stolar. Vidare finns ett rymligt och mysigt vardagsrum med öppen spis, gott om ljusinsläpp och utsikt mot lugna återvändsgatan.

Huset har en praktisk och fräsch gästtoalett och ett stort och fräscht badrum med bastu, duschvägg, badkar, handfat, badrumsskåp och toalett. Här finns också en stor och praktisk tvättstuga utrustad med tvättmaskin, torktumlare och generösa arbetsytor. I närheten av tvättstugan finns husets källare som erbjuder gott om förvaring.

Till huset hör en lummig och trevlig uteplats med lättmöblerade ytor, automatisk markis och eftermiddagssol. På baksidan finns även en stor och takbeklädd uteplats plats för matbord och stolar. Från dessa platser kan man betrakta husets rogivande och lättskötta trädgårdstomt med en vacker häck som skyddar mot insyn. På husets baksida finner du den rogivande skogen.

Här bor du vid ett av Farstas trevligaste lägen - bara ett stenkast från Farsta Centrum! Området ligger endast ett par minuters promenad från Farsta Strands pendeltågsstation och ytterligare några minuter från tunnelbanan. Även busslinjer med täta turer till Farsta Centrum och tvärdestinationer såsom Huddinge sjukhus. I området finns populära hamburgerrestaurangen Bun Meat Bun, sushi samt en kiosk. I kvarteret finns också ett gym - Puls och Träning. Med en kort promenad når du Hökarängsbadet vid mysiga Drevviken och inom några minuter är du vid Ågesta friluftsområde med golfklubb, utegym och ridskola. Ett av Farstas mest populära områden bland barnfamijer.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy