Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Bogränd 14, Berg, Linköping
Typ
Friliggande villa
KVM
93 kvm
Tomt
163 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Radhus i familjärt format!

Har ni länge drömt efter att ta första steget till ett nytt liv som husägare? Eller vill ni minska ner ytorna och trädgårdsarbetet för att åstadkomma ett enklare vardagsliv? Bogränd 14 är en given kandidat för er oavsett vilken situation i livet ni befinner er i. Här kan vi nu erbjuda ett mycket fint radhus med lättskött trädgård och ett fint läge i hjärtat av det barnvänliga samhället Berg endast 15 minuters bilfärd från Linköpings innerstad.

Huset är disponerat på två plan med en sammanlagd yta på 93 kvadratmeter. Här inryms tre sovrum, kök, vardagsrum, tvättstuga, toalett och duschrum. Genomgående gott skick med ljusa, tilltalande ytskikt, modernt och fullutrustat kök samt ett fräscht duschrum från 2014. Välplanerade ytor med smarta förvaringslösningar, goda sällskapsytor och lättmöblerade sovrum. Från övervåningen har man en underbar utsikt över Roxen från duschrummet och ena sovrummet.

Husets trädgård har ett soligt västerläge. Det finns en altan på baksidan och en stenlagd uteplats på framsidan.

Huset ligger utmed en lugn, bilfri gata. Lägesmässigt är detta hus optimalt placerad med endast 100 meter till såväl närmsta busshållplats som den lokala Ica-butiken.

Berg är en idyll med dess natur. Här har ni nära till vatten, skog och mark. Även mycket nära till bad, fotbollsplanerna på Kungsbrohov, tre förskolor och grundskola årskurs 1-6. Med bara några minuters promenad når ni slussarna, Kanalkrogen och Fröken Jennys restaurang.

Här har ni även nära till bra bussförbindelser. För er som hellre cyklar finns bra cykelväg som tar er ända till Linköping centrum.

Under sommaren lever Berg upp ordentligt.
Bergs Slussar är Göta Kanal största attraktion och hit kommer tiotusentals människor varje år. Mycket p.g.a av den underbara naturen längs de sju slussarna som bildar Göta Kanals längsta slusstrappa.

På vinterns kan ni åka skridskor på bandyplan intill Kungsbrohov. Detta är helt enkelt en idyll för både vuxna och barn!

Missa inte denna chans - välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy