Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vårliden 19B, Tyresö Strand, Tyresö
Typ
Friliggande villa
KVM
208 kvm
Tomt
1 486 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Generös tvåplansvilla i naturskönt läge

Stor familjevilla i Tyresö Strand!
Välkommen till Vårliden 19B och denna mycket rymliga tvåplansvilla belägen i ett högt och ogenerat läge med Tyresö Strands natur såväl som vardagens praktiska delar inpå knuten.

- Eko-hus med väldigt låg drift
- Fem rymliga sovrum och två rymliga badrum
- Ett naturskönt och ogenerat läge med sol hela dagen
- Två väl tilltagna och ljusa sociala ytor
- Värmepump, varmvattenberedare och ventilationsaggregat bytt 2018
- Carport med isolerat förråd och el samt isolerad friggebod
- Bekvämt boende i vardagen med närhet till allt familjen önskar i omgivning.

Charmig trädgårds- och naturtomt med en välkomnande grusad uppfart som på ett fint sätt ramas in av en vit mur på ena sidan och naturens bergsknallar på den andra sidan. Intill huset står en carport med isolerat förråd och el indraget. Här kan ni ställa ifrån er bilen och ha nära med matkassarna till både huvudentrén och groventrén, mycket praktiskt och skönt.

Väl i huset möts vi av en rymlig och möblerbar hall med delvis öppet upp i nock och som ligger centrerad på entréplan varifrån vi når alla rum. Direkt till vänster innanför entrédörren har vi ett stort kontor/sovrum.
I den högra delen når vi klädvårdsrum med groventrén, ett helkaklat badrum samt ett stort förråd för utmärkt förvaring.

Vidare in i bostaden öppnar dom sociala ytorna kök och vardagsrum upp sig i en öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger ett rikligt ljusinsläpp samt erbjuder en underbar vy över skogen.
Här finns gott om plats för att umgås och skapa fina minnen tillsammans med familj och vänner.

Stort och fullt utrustat kök där ingenting har lämnats åt slumpen. Utrustning samt planering är optimal med rejäla arbetsytor samt mängder av förvaring, allt för att skapa bästa möjligheter för den glada hemmakocken.
Vad sägs som två kylskåp i fullhöjd, ett skafferi man kan gå in i samt en stor köksö i mitten med sittplatser på ena kortsida? - Det kan inte bli bättre planering än så.
Från köket når vi matplats vid fönster för 10 personer. Intill matplatsen står en vacker täljstenskamin och sprider värme och höjer mysfaktorn i hemmet.
Väl tilltaget vardagsrum som ligger i L-vinkel med kök och matplats. Här finns plats för en stor soffgrupp med tillhörande möblemang.

Från vardagsrum och kök nås den stora trädäckade altanen som på ett fint sätt följer naturens linjer och sträcker sig runt huset. Gott om plats finns för matgrupp samt loungedel och solsängar. I ett högt och trevligt läge kan ni här njuta av solens strålar från morgon till kväll.

När vi tagit trappan upp till övervåningen möts vi av ett rymligt allrum med plats för stor soffa med tillhörande möblemang, perfekt för den stora familjen som behöver två sociala ytor.
Övre plan erbjuder även fyra sovrum i bra storlek, varav två av dessa har ingång till egen klädkammare samt utgång till balkongen ovan entrén. Det finns även ett helkaklat badrum med både badkar och dusch.

Baksidan inbjuder till mycket lek och spring på den stora plana gräsmattan. Fotbollsmatcherna kan varvas med kiosklek i lekstugan eller kojbyggen i skogen.
På tomten finns även en isolerad friggebod med fönster.

Området Tyresö Strand erbjuder ett praktiskt och naturskönt boende för familjen.
På kort avstånd finner ni Strandtorget med matbutik, café, restaurang och frisör.
Populära skolor som Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen, Stjärnan, Cassiopeja och Rotviks förskola finns på behagliga avstånd.
Busshållplats (Rotvik) ligger en kort promenad från huset med direktavgångar till Gullmarsplan, Stockholm City, Tyresö centrum och Haninge.
På cykel/gångavstånd når ni strandbadet, skärgård, naturreservat, båtklubbar, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.

Detta är ett hem med alla de ytor och omgivningar man kan önska sig, lägg därtill det natursköna läget så har vi ett boende att länga hem till varje dag.

Missa inte visningarna och anmäl gärna ert intresse för att få löpande information fram till visningarna,

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy