Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 250 000 SEK
Adress
Gränsvägen 19, Malmsjöstugan, Gnesta
Typ
Villa
KVM
82 kvm, biarea 5 kvm
Tomt
2 332 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Lantligt hus på stor, fin tomt nära skog och sjö

Gränsvägen 19 har en stor tomt invid skogskanten som solen lyser på under hela dagen. På tomten finns flera byggnader, buskage och grusade gångar som ger en ombonad och trevlig känsla. Huvudbyggnaden består av ett nytt kök, vardagsrum, sovrum, kontor/mindre sovrum samt duschrum med tvätt. Gäststugan är ca 34 kvm och är perfekt till gästerna som blir kvar.

Huset ligger vid Malmsjöstugan som är ett område runt Malmsjön. Här bor du i ett stort område som tidigare var sommarhusområde men i dagsläget blir det fler och fler permanentboenden. Ta en kort promenad eller en cykeltur ner till badplatsen på sommaren eller långa skogspromenader. Vid högtider samlas alla boenden och har gemensamma firanden. En mysig sommaridyll eller ett härligt och lantligt året runt boende, det är ditt val!

Välkommen hem!

Beskrivning

I hallen finns möjlighet till att hänga av sig jackan och ta av sig skorna.

Direkt till vänster är det ett kontor eller så kan man ha det som ett mindre sovrum. Det andra större sovrummet finns längre in i huset och rymmer dubbelsäng. Det har även flera garderober samt ett fönster ut mot skogen.


Köket tillhör utbyggnaden och är nybyggt. Ett stilrent, snyggt, grått kök med vit bänkskiva och vitt kakel på väggarna. Spishäll, ugn, integrerad diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt stål. En trevlig matplats för många invid fönster. En kamin står invid väggen som ger mycket värme nu till vintern. Även här kommer du ut på altanen.

Vardagsrummet är ljust och har en altandörr ut mot altanen. En öppen spis i mitten av rummet ger mycket värme och hög mysfaktor.

Duschrummet har våtrumsmatta och våtrumstapet. Kommod med handfat, duschkabin samt wc. Lite längre in finns tvättmaskin, varmvattenberedare och handdukstork.

I huset på golven ligger trägolv eller laminatgolv. Väggarna är antingen tapetserade, målade eller i furu. Löpande underhåll av ytskikt har gjorts som ger ett fint och välskött intryck.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Oppeby 3:112, Gnesta kommun.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 82 kvm, biarea 5 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

3 rum, varav 1-2 sovrum.

Tomt

Plan trädgårdstomt med träd, buskar och planteringar.
Storlek: 2 332 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1976
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 2-glasfönster isoler
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el samt luftvärmepump, kamin, öppen spis

TV

Parabol

Internet

Mobilt bredband

Övriga byggnader

Förutom huvudbyggnaden finns ett;
-gäststuga ca 34 kvm
-garage,
-förråd med tillhörande pumphus.
-förråd/vedbod

Uteplats

En stor altan som går runt ena sidan av huset och nås från entré, kök och vardagsrum. Här kan man möblera med matgrupp och loungegrupp. Några meter ut på tomten finns ett trädäck som även det blir en mysig, avslappnad plats på sommaren. Med enkla medel kan det byggas en pergola på.

Bilplats

På infarten får tre bilar plats samt två i carporten och en bil i garaget.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

34 800 SEK varav:
Försäkring: 4 200 SEK
Renhållning: 1 200 SEK
Elektricitet: 27 000 SEK
Samfällighet: 2 400 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 527 000 SEK (fastställt avseende år 2019) varav byggnadsvärde 1 062 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 465 000 SEK.
Värdeår: 1984
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Avtalsservitut: Brunn Mm, 04-IM1-69/6338.1
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Gnesta Oppeby GA:1
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1961-11-25)

Pantbrev

7 st om totalt 810 000 SEK

Renoveringar

Utbyggnad kök - december 2017
Trekammarbrunn - 2017
Ny djupbrunnspump - 2017
Ny luftvärmepump - 2015/2016

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy