Länk kopierad!
Bilder Redo
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 295 000 SEK
Adress
Älvkvarnsvägen 145, Solhem, Spånga
Typ
Kedjehus
KVM
119 kvm, biarea 73 kvm
Tomt
654 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Familjedröm i bästa läge!

För första gången sedan det byggdes går detta underbara hem ut till försäljning. Här finner du en familjedröm som är väldigt älskat och omsorgsfullt omhändertaget. Du hittar också den större tomten i området med direkt access till grönskan och lekplatserna, utan biltrafik. Här får alla intressen plats och samlas runt det underbara uterummet. Huset är mycket välplanerat och fungerar både för småbarns- och tonåringstiden. Planlösningen är flexibel vilket ger dig möjligheter ut över det vanliga. Idag finner du en rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter. Stort kök med fräsch originalkänsla. Rymligt vardagsrum med utgång till solig uteplats samt stora matsalen. Det går att göra en stor öppen planlösning i planet eller ett master bedroom om du önskar? Här finner du också ett helkaklat badrum med duschplats. Utrymme finns för badkar. Övervåningen rymmer tre sovrum och stort helkaklat badrum. Nedervåningen bjuder in till stora tv-rummet för myskvällarna med familjen. Arbetsrum, rymliga tvättstugan samt flera extra förråd. Här finns också bergvärmepumpen. Sammantaget är detta hem ett väldigt trevligt hus i ett av området bästa lägen. Varmt välkomna till Älvkvarnsvägen 145.

Beskrivning

Övrigt

LITE OM NÄROMRÅDET/SKOLOR: - I Solhem bor man barnvänligt, med naturen runt knuten - här finns lekvänliga skogsområden samt stora ängar med plats för barnens lek. - I närområdet finns ett flertal lekplatser, dels för de mindre barnen dels för de lite större.
För dig som vill träna så finns utegymmet och fotbollsplaner.

- Förskola finns ett flertal i närområdet.
- I Vinsta Grundskola går barnen från förskoleklass till och med årskurs 9.
- I Solhemsskolan går från barnen från förskoleklass till och med årskurs 9.
- I Solhemsängsskolan går barnen från förskoleklass till och med årskurs 4.
- Spånga Gymnasium ligger i anslutning till Solhemsskolan.
- Kunskapsskolan, med årskurs från 4-9, finns i närområdet.
- Närmaste butik är Hemköp ca 300 m bort. - På Spånga Torg finns ett flertal matbutiker, restauranger, konditori, banker, vårdcentral, apotek, ytterligare småbutiker samt torgförsäljning sommartid. KOMMUNIKATIONER: Gångpromenad till ett flertal bussar: Buss 116 - från Sörgårdsvägen trafikerar sträckan: Vällingby Centrum - Spånga station. Buss 119 - från Sörgårdsvägen trafikerar sträckan: Solna Centrum - Hässelby, via Vreten, Sundbybergs station samt Spånga station. Från Spånga Torg går pendeltåg. Från Spånga station till T-Centralen reser man på 12 minuter.

Dokument (pdf)

Planritningar Älvkvarnsv_145.pdf Älvkvarnsv145-ED.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Sigbjörn 10, Stockholm kommun, Skattesats 30.66%.

Församling

Spånga-Kista.

Typ

Kedjehus

Storlek

Boarea 119 kvm, biarea 73 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

7 rum, varav 0 sovrum.

Tomt

Storlek: 654 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1965
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare
Grundmur: Betong
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Energideklaration

Status: Utförd

TV

Fiber

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 049 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 538 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 651 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 887 000 SEK.
Värdeår: 1965
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Officialnyttjanderätt Vattenledning Expr Fullbordad, 01-IM2-30/595.1
Last: Officialnyttjanderätt Vattenledning Expr Fullbordad, 01-IM2-63/1683A.4
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Stockholm Fastlög GA:1
Planbestämmelser: Tomtindelning (1967-04-18) Stadsplan (1967-02-10)

Pantbrev

1 st om totalt 433 800 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy