Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Södra Kungsvägen 55B, Hemlingby, Gävle
Typ
Villa
KVM
0 kvm
Tomt
1 009 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Möjlighet till nybyggnation i populära Hemlingby!

Nu finns möjlighet för nybyggnation i trivsamma Hemlingby. Etablerat område med närhet till skola, mataffärer och populära Hemlingby friluftsområde med bla. skidbacke, utegym och motionsspår. Bra kommunikationer till centrum. Trevlig friköpt tomt om 1009 kvm.

Nedan är ett förslag på husmodel som lämpar sig för tomten. Detaljplanen är mycket flexibel så även t.ex. två våningsplan går att bygga. Tomten är ej bunden till någon husleverantör.

Åse är det perfekta 1,5 planshuset för såväl mindre som större familjer. Huset levereras med två eller tre sovrum på nedre plan (107 kvm) sedan sätter bara fantasin stop för vad som går att göra med den 56 kvm stora oinredda vinden.

Integrerat Vardagsrum/kök hela 53 kvm stort och med fönster ut mot baksidan där det är kvällssol. Innanför köket hittar du en rymlig tvättstuga med groventré. Huset har ett stort badrum. Önskas ännu mer kontakt med utemiljön finns helglasad balkongdörr och låga fönster som tillval i vardagsrummet och sovrum.

Husets oinredda övervåning kan väljas att inredda när behovet finns. Självklart är kostnaden för detta beroende på vilken standard och planlösning man önskar. Men som en riktlinje så kan man säga att material kostnaden är väldigt låg ca 100.000kr då mycket redan är förberett. Väljer man att anlita någon att bygga så får man räkna på ca 200.000kr i arbetskostnad.

Ett fint garage finns att välja till för ca 100.000 kr.

Älvsbyhus är Sveriges i särklass största husleverantör. Älvsbyhus har genom lång erfarenhet och gedigen kunskap om husbygge förtjänat en plats som nummer ett i branschen av husleverantörer i Sverige. Rejäl kvalitet på husen och ekonomisk stabilitet i företaget ger dig som kund extra trygghet.

Stora fördelar med Nyproduktion(Älvsbyhus):
- Minst en halvering av driftskostnaden jämfört med äldre hus pga effektiv värmeåtervinning, extremt täta och välisolerade hus.
- Ingen fastighetsskatt de första 15 åren, motsvarar ca 120000kr lägre kostnad.
- Inget lagstadgade amorteringskrav
- Inga dyra renoveringar eller reparationer
- Modern och effektiv planlösning
- Du betalar huset FÖRST när det är färdigbyggt och genomgått godkänd slutbesiktning. Detta innebär att du slipper sitta med dyra byggkreditivskostnader under byggnationen. (Tomten och anslutningskostnader betalas innan byggnation påbörjas).

Observera att i priset 3.695.000kr ingår allt (nyckelfärdigt hus) förutom slutmålning av huset samt iordningställande av tomten. För ytterligare information och produktionskostnadskalkyl, vänligen kontakta fastighetsmäklaren. I samband med att avtal tecknas med Älvsbyhus för byggnationen så påbörjas samtidigt bygglovsprocessen som sköts av Älvsbyhus. Det hus som står på tomten idag kommer att rivas.

Observera att bilderna är exempelbilder och att vissa tillval kan förekomma.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy