Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Snårvindevägen 142, Hässelby Villastad Norra, Stockholm
Typ
Radhus
KVM
118 kvm, biarea 14 kvm
Tomt
157 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Trivsamt radhus med "Bullerbyn"-känsla

Varmt välkomna till ett mycket trivsamt radhus med ett fantastisktläge och mycket fin trädgård! Här finns generösa sällskapsytor med ett stort vardagsrum som har ljusinsläpp från stora fönsterpariter i två väderstreck, här finns möjlighet att del av till ett sovrum. Kök med gott om skåp och bänkytor. På entréplan finns ett duschrum och på övre plan ett stort badrum. De tre stora sovrummen har ett fritt läge utan insyn. Bra förvaring finns i klädkammare samt ett förråd under trappen smat vind.
Trädgården på baksidan har både gräsmatta och en stor trädäckad uteplats. Här finns bra ytor för både trädgårdsmöbler och exempelvis solstolar. Det soliga läget är som gjort för att njuta av härliga dagar i solen och grillkvällar. På framsidan finns en stenlagd gång och trevlig uteplats med kvällsssol. Friköpt tomt. Garage i länga och förråd på gården.

Här bor ni i ett populärt område med "Bullerbyn"-känsla, de bilfria gränderna och närhet till lekplatser och andra barn gör området till en familjefavorit. Backluraskolan och Trollbodaskolan ligger på promenadavstånd och det är nära till Gulsippans 4H-gård med djur, café och lekplats. I närheten finns golfbana, fina bad vid Mälaren och stora friluftsområden. I området passerar buss 541 som går till Vällingby/Jakobsbergs station samt buss 119 som går till Spånga station där man kan resa vidare till innerstaden på ca 12 minuter. Det är nära till Åkermyntans Centrum med ett bra utbud av butiker och lite längre bort finns Vällingby City med stort shopping utbud, biograf, flertalet gym m.m.

Välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy