Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ringduvevägen 30, Boo Gård, Nacka
Typ
Friliggande villa
KVM
180 kvm, biarea 24 kvm
Tomt
1 970 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Modern familjevilla i naturskönt läge

Välkommen hem till denna moderna och mycket smakfulla familjevilla byggd 2003 med genomtänkta detaljer och välplanerade kvadratmeter. Huset ramas in av vacker stenläggning. Den smarta placeringen av huset och det moderna gästhuset som enkelt hyrs ut eller erbjuds som generationsbostad sätter pricken över i.et.

Gästhuset är totalrenoverat 2017 om ca 25 kvm. Här finns en bra hall, helkaklat badrum med dusch och handfat samt rum som rymmer både säng, soffa, garderober och tv-möbel. Sätt in ett trinettkök och tvättmaskin så har du en komplett bostad för uthyrning. Annars är det ett perfekt generationsboende.

Inne i bostaden bjuds det på stora sociala ytor med ett vardagsrum i hörnläge och ett smakfullt kök från 2014. I det stora vardagsrummet som ligger i vinkel finns utgång till tomten samt en vacker murad öppen spis för extra mysfaktor. Från matplatsen har man utgång till den trädäckade altanen. Altanen är ca 55 kvm och här ryms både soffa och matbord. Här njuter du av solen från tidig morgon och hela dagen.

På övre plan finns ett ljust allrum/tv-rum samt bostadens tre sovrum, (det fjärde finns på entréplan) varav bostadens största sovrum har egen klädkammare. På båda våningsplanen finns ett väl tilltaget badrum det ena med badkar, dusch och bastu och det andra med dusch.

På fastigheten finns också ett fristående gästhus, redskapsbod, förråd och grusad uppfart.

En härlig och insynsskyddad trädgård med plana gräsytor. Tomten är solig från morgon till kväll. Här finns plommonträd, buskar och odlingsmöjligheter. Tomten är inbjudande för både stora och små med plats för både lek och festligheter. En vacker stenlagd parktrappa leder dig fram till detta moderna hus som är placerad långt in på tomten. Husets fördelaktiga placering ger känsla av avskildhet. Tomten avgränsar till allmänning bakom huset. På tomten finns det plats för flertalet bilar.

Denna bostad har det perfekt läget i hjärtat av Boo gård beläget på lugna gatan. Området är populärt bland barnfamiljerna och en kort bit bort finns både lekplats och fotbollsplan. Områdets smultronställe är vackra Bagarsjön som är känd för sitt varma vatten. Här finns badplats som bjuder på sandstrand, bryggor och hopptorn och på vintern plogas det för långfärdsskridskor. I närheten finns också Boovallen där Boo FF spelar och Björknäs IP med ishall och friidrottsplats. Flera skolor och förskolor finns i området som Boo gård skola, Lännersta skola och Johannes Petri skola.

I området har man också närhet till Orminge Centrum med ett stort utbud och kommunikationerna är toppen med flera busslinjer till Slussen.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy