Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Södra Kvicksundsvägen 37, Kvicksund, Eskilstuna
Typ
Friliggande villa
KVM
131 kvm, biarea 63 kvm
Tomt
981 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Upphöjt läge i Kvicksund med fantastisk panorama vy över sjön från större delen av huset

Välkommen till denna inbjudande familjevilla i Kvicksund som bjuder på öppna sociala ytor på övre plan med kök och matplats i halvöppen planlösning och ett rymligt vardagsrum med en rogivande kamin. En stor balkong omsluter det övre våningsplanet och erbjuder möjligheten att njuta av både morgon- och kvällssolen samt skuggiga sittplatser under de varmaste dagarna på året. Under 2018 har villan genomgått stora renoveringar där bland annat två stora badrum renoverats med kakel och klinker, golvvärme och dimbara spotlights i tak och i ett anslutning till badrummet i souterrängplan finns en härlig ever ready bastu. Ett nytt snyggt kök från Ballingslöv smakfullt renoverat med vackra bänkskivor i granit, vita släta köksluckor samt ett överskåp med vitrindörrar, köksö med förvaring och sittplatser, stor induktionshäll, integrerad diskmaskin och rostfria kapitalvaror. Genomgående i huset ligger ett snyggt enstavsparkettgolv och vid entré samt i tvättstuga och badrum ligger snygga klinkergolv med golvvärme. Huset rymmer hela fyra sovrum av god storlek i souterrängplan, varav ett med täljstenskamin, samt ett stort sovrum alternativt allrum på övre plan med ett stort helkaklat en suite badrum. Rummet har utgång till baksidan av huset genom en rejäl ytterdörr med Yale-doorman vilket gör det perfekt som gästrum eller en extra entré. Nytt ventilationssystem och uppvärmningssystem 2018 och fiber indraget.

Härlig trädgårdstomt i terrasser ger maximal användning av tomten och erbjuder flera platser där det går att anlägga uteplats eller ha trädgårdslekar på gräsmattan. Stort dubbelgarage med elektroniska takskjutportar och fjärrstyrning, här finns plats för två rejäla familjebilar och förvaringsmöjligheter. På tomten finns gott om förvaringsmöjligheter i förråd och vedskjul och för den med gröna fingrar finns ett mysigt växthus i anslutning till balkongen runt övre plan av huset. I överlåtelsen ingår ägarandelar i fastigheterna Kvicksunds strand 1:5 och Kvicksunds fiske 1:6 där det finns gemensam brygga som bjuder på badmöjligheter och härliga stunder vid sjön.

Kvicksund rymmer många möjligheter och aktiviteter samt ett tryggt boende för hela familjen. Här kan man promenera i den härliga naturen, ta sig ut med båt på Mälaren, spela golf eller gå och bada. Det finns även nära tillgång till skola samt promenadavstånd till matbutik och perfekt pendelavstånd till bland annat Eskilstuna och Västerås.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy