Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Flädervägen 24, Mölnlycke - Skogen, Härryda
Typ
Friliggande villa
KVM
200 kvm
Tomt
1 196 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Ansvarig mäklare

Anders Malmberg
Ansvarig mäklare Anders Malmberg

Allt i ett plan

Enplansvilla om hela 200 m². Äntligen har vi den sällsynta möjligheten att kunna presentera en rymlig enplansvilla med centralt läge. Dessutom finns dubbelcarport, stor altan med solläge och gräsmatta med plats för lek.
Huset är smart planerat med vuxenavdelning och barn/ungdomsavdelning i var sin ände av huset. I husets mitt finns sällskapsytorna i form av kök, matplats, vardagsrum och utgång till altan och trädgård. Vardagsrummet är nedsänkt två trappsteg vilket ramar in rummet. Kök och utrustning (2008) är av mycket god kvalitet.

I barnens och ungdomarnas avdelning finns två sovrum, sällskapsrum och en hel spa-avdelning med separat wc, bubbelbadkar, relaxhörna, bastu och 2 duschar. I anslutning finns även tvättstugan med Miele-maskiner från 2018.
Vuxenavdelningen har ett rymligt sovrum med dörr ut till trädgården. Badrum från 2008 och egen walk-in-closet.
I mitten av huset möts och umgås man i vardagsrum, matplats och kök i en öppen lösning.
Köket är från 2008 och utrustningen (kyl & frys, 2 inbyggnadsugnar och micro) från Miele. Spis (Ilve), fläkt (Thermex) och diskmaskin (Fisher & Paykel).
Innanför köket hittar vi groventré och det som tidigare var tvättstuga. Här finns värmepanna, extra varmvattenberedare, tvätt-ho och förvaring.

MÖLNLYCKE
Mölnlycke är centralort i Härryda kommun belägen en mil sydost om centrala Göteborg. Ortens historia är starkt präglad av textiltillverkningen som startades redan 1849 och pågick ända fram till slutet av 1990-talet. Länge var Mölnlycke också känt för sina handelsträdgårdar. Blommor, frukt och grönsaker odlades och såldes inne i centrala Göteborg. Större delen av bebyggelsen består av villor, radhus och kedjehus samt stora härliga grönområden. Här finns bland annat Rådasjöns vackra naturreservat och Finnsjöns friluftsområde samt Wendelsbergsparken omgärdad med fin natur för promenader och friluftsliv. Från Landvettersjön slingrar sig Mölndalsån fint genom Mölnlycke centrum på sin väg till Rådasjön. I Rådasjön, Massetjärn och i Mölndalsån finns möjlighet till fritidsfiske. Runt om i Mölnlycke finns många fina badplatser. På promenadavstånd finns baden i Ötjärn och Finnsjön. Med cykel når man snabbt Säteribadet i Rådasjön och Frökens udde i Landvettersjön. Mölnlycke är ett expansivt centrum med ett stort utbud av bland annat livsmedelshandel och övrig detaljhandel samt restauranger och caféer. Här finns även apotek, butikskedjor, vårdcentral och flera banker samt systembolag. I centrum finns även ett kulturhus med bibliotek, utställningshall och café samt flera samlingssalar och teater-/biosalong. För den som vill ha ett aktivt föreningsliv finns ett stort utbud på orten. Här finns flera idrottshallar och runt om i Mölnlycke finns ett flertal fotbollsplaner. I Pixbo strax söder om Mölnlycke finns tennishall, utomhustennisbanor och padeltennis. Vid Råda Säteri finns ett privatstall och ridskola. I Mölnlyckeområdet finns ett flertal förskolor, familjedaghem och skolor. Dessutom finns det några familjekooperativa förskolor samt en Montessoriförskola. I Mölnlycke finns samtliga utbildningsnivåer från förskoleklass till år 9. Det finns fritidshem och fritidsklubbar i anslutning till skolorna. I centrum finns en öppen förskola som välkomnar alla barn i åldern 0-6 år tillsammans med förälder eller annan vuxen. Hulebäcksgymnasiet kan erbjuda en stor mängd utbildningsprogram. Från Mölnlycke finns snabba och goda kommunikationer in till de centrala delarna av Göteborg. i rusningstid går de hela tiden. Med bil tar du dig in till de centrala delarna av Göteborg på ca 20 minuter och med elcykel på ca 35 minuter.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy