Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Skjutbanevägen 5, Björknäs, Nacka
Typ
Friliggande villa
KVM
150 kvm, biarea 70 kvm
Tomt
1 608 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Generös familjevilla med härlig trädgård

Välkommen till denna smakfulla familjevilla i populära Björknäs byggd 1966. Vissa delar av huset är byggd 1933. Huset är välplanerat och med sina ca 150 plus 40 kvm samt ca 30 kvm ej mätbar yta i källaren. Huset erbjuder 5 sovrum flera stora sällskapsytor och generöst med förvaringsutrymmen. Här finns outnyttjade ytor som går att forma efter eget behov och fantasi. De smakfulla materialvalen och det vackra burspråket sätter verkligen pricken över i:et.

Övre plan erbjuder fyra bra sovrum alla med förvaring. Rymligt badrum med två handfat och två fönster. Genomgående för huset är rikligt ljusinsläpp från stora fönster mot grönska.

Garaget med elport har plats för stor bil och här finns också en ateljé som kan nyttjas som gästrum, gym, tv-rum eller kontor. Garage och ateljé har en totalyta om 45 kvm.
Fastigheten erbjuder gott om förvaring både inne i huset och i det stora garaget.

En härlig och insynsskyddad trädgård med plana gräsytor. Tomten är solig från morgon till kväll. Här finns bl.a. gamla uppvuxna ekar, fruktträd, bärbuskar och odlingslådor samt en stor trädäckad altan.
Tomten är inbjudande för både stora och små med plats för både lek, gungor och festligheter. En vacker grusgång leder dig fram till detta putsade hus som är placerad långt in på tomten. Husets fördelaktiga placering ger känsla av avskildhet. På tomten finns det plats för flertalet bilar.

Bergvärme och fiber till huset.

Läget är oslagbart. Det är lugnt och ändå nära till såväl förskola som skola. På 5 minuters promenad når man bussen, Centralkonditoriet, Björknäs trädgård och Jettz Burger. Du kan enkelt promenera eller cykla till flera sköna naturområden och badsjöar. Området har också ett rikt båtliv, är populärt och ger en hög livskvalitet som lockar många till denna del av Nacka och Saltsjö-Boo.

Välkommen till natursköna Björknäs!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy