Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mellanvägen 17, Gimmersta, Tyresö
Typ
Villa
KVM
159 kvm, biarea 6 kvm
Tomt
1 006 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Trivsam familjevilla i idylliska Gimmersta.

Välkommen till det idylliska Gimmersta, på landet fast ändå nära stan. Natur, skog, Uddby gård, naturreservat och Alby friluftsgård runt knuten. Vintertid tar du skridskorna på axeln och njuter av magisk skridskoåkning på den frusna sjön eller tar du på skidorna och åker över sjön till elljusspåret på andra sidan. Sommartid har du badrocksavstånd ner till underbara Albysjön och kan enkelt ta ett uppfriskande morgon eller kvällsdopp innan/efter jobbet.

Denna mycket trivsamma villa är med sina många rum, idag sju varav fem sovrum, något utöver det vanliga. I entréplanet finns ett trivsamt kök med väl tilltagen matplats som med sin öppna planlösning till vardagsrummet ger ett härligt utrymme. Huset inbjuder verkligen till umgänge för familj och vänner i en social samvaro. Den öppna spisen fyller sin funktion under kalla vinterkvällar. Från köket når man den helt ogenerade uteplatsen som familjen under åren de bott här har nyttjat till fullo. Tänk att få njuta av sommarkvällarna med att grilla eller bara vara.

På övre plan finns det idag tre tilltagna sovrum, samt ett härligt allrum med gott om utrymme för umgänge. Ett ljust härligt badrum med naturligt ljusinsläpp, det är alltid något extra med fönster i ett badrum, särskilt när man som detta har utsikt över Alby friluftsområde - ett bra sätt att börja sin dag på.

Utöver uteplatsen har familjen anlagt en fantastiskt mysig innergård i anslutning till entrén inredd med stensatt uteplats, prunkande blomlådor och rosenbågar. Innegården ramas in av plank och dörr, vilken gör den barnsäker. Här kan de mindre barnen leka, utan oro för att de går ut på gatan. När solen går ner och kyliga vår och sommarkvällarna kryper på kan man dra sig tillbaka till det helt nyinredda uterummet som ligger i anknytning till innergården. Allt denna måste upplevas!


I anslutning till uterummet så finns en rymlig verkstad/förråd.

I närområdet finns både förskolor och skolor från fk - åk 9. Ett mindre centrum vid Strandtorget inrymmer det mesta som man kan önska. Förutom närområdets många begivenheter, så finns både den underbara kulturhistoriska miljön runtomkring Tyresö slott på cykelavstånd. Dessutom kan du enkelt med egen båt eller med Vaxholms-färjan ta dig rakt ut i skärgårdsmiljön. Måste du lämna denna lantliga drömtillvaro för jobb inne i stan, så går det frekvent snabba motorvägsbussar till Gullmarsplan och T-centralen. Som sagt, den bästa av två världar.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy