Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Mellanvägen 17, Gimmersta, Tyresö
Typ
Friliggande villa
KVM
159 kvm, biarea 6 kvm
Tomt
1 006 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Trivsam familjevilla i idylliska Gimmersta.

Välkommen till det idylliska Gimmersta! Det är här barndomsminnen skapas när hela området samlas för midsommarfirande och barnen tidigare fick åka med bonden för att plocka blommor till midsommarstången. Närhet till fina badplatser i Albysjön och vackra omgivningar där kossor och hästar är ett naturligt inslag ger livskvalité.

Denna mycket trivsamma villa i Gimmersta är med sina många rum, idag sju varav fem sovrum, något utöver det vanliga. I entréplanet finns ett trivsamt kök med väl tilltagen matplats som med sin öppna planlösning till vardagsrummet ger ett härligt utrymme. Huset inbjuder verkligen till umgänge för familj och vänner i en social samvaro. Den öppna spisen fyller sin funktion under kalla vinterkvällar. Från köket når man den helt ogenerade uteplatsen som familjen under åren de bott här har nyttjat till fullo. Tänk att få njuta av sommarkvällarna med att grilla eller bara vara. Utöver uteplatsen har familjen anlagt en liten oas i anslutning till entrén, denna måste upplevas!

På övre plan finns det idag tre tilltagna sovrum, samt ett härligt allrum med gott om utrymme för umgänge. Ett ljust härligt badrum med naturligt ljusinsläpp, det är alltid något extra med fönster i ett badrum, särskilt när man som detta har utsikt över Alby friluftsområde - ett bra sätt att börja sin dag på.

På fastigheten inryms även ett förråd samt ett rymligt garage med förrådsmöjligheter.

I närområdet finns både förskolor och skolor från fk - åk 9. Ett mindre centrum vid Strandtorget inrymmer det mesta som man kan önska. Med närhet till vacker skärgårdsmiljö med kulturhistoriska inslag vid Tyresö Slott kan man inte annat än trivas.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Pilbågen 3, Tyresö kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 159 kvm, biarea 6 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

7 rum, varav 5 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 006 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan med vind

Byggnad

Byggnadsår: 2002
Byggnadstyp: 1 ½ plan med vind
Grundläggning: Betongplatta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk ventilation med värmeåtervinning
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

Bilplats

Parkeringsplats för två bilar

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

31 000 SEK varav:
VA: 4 200 SEK
Renhållning: 2 300 SEK
Sotning: 500 SEK
Elektricitet: 24 000 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 049 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 5 780 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 3 819 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 961 000 SEK.
Värdeår: 2004
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Villa Och Årlig Avgäld, 01-IM8-39/3494.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Villa Och Årlig Avgäld
Planbestämmelser: Detaljplan (1998-12-03) Fastighetsplan (1997-05-15) Avstyckningsplan (1935-10-15)

Pantbrev

9 st om totalt 4 463 000 SEK

Renoveringar

2011

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy