Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Holstens väg 17, Motala
Typ
Friliggande villa
KVM
173 kvm, biarea 31 kvm
Tomt
1 666 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Arkitektritad enplansvilla "Villa Wittig" på stor hörntomt i populära Borensberg

Nu saluförs arkitetritade Villa Wittig med adress Holstens väg 17 i Borensberg. Den unika planlösningen erbjuder sex rum och kök varav tre sovrum. Vidare finns allrum, matsal, vardagsrum, kök med matplats, pannrum, förråd, klädkammare samt grovkök/tvätt med groventré. Bilen parkerar ni i det vidbyggda garaget alternativt på den asfalterade uppfarten. Utvändigt erbjuds pergola vid entrén, paviljong på baksidan samt en mindre plattsättning belägen på höjden av den stora tomten med hörnläge som delvis är naturtomt, med en blandning av gräsyta och sten, häckar och stenmur, olika sorters träd samt odlingsmöjligheter.

Villa Wittig uppfördes år 1959 och utrustades då med bland annat fönsterbänkar i marmor av olika sorter, marmorgolv i delar av huset, "ringklocka" mellan sovrummen och kök, tvådelat vardagsrum med en del som kallas för "Cosy-corner" och i andra delen av vardagsrummet är det extra takhöjd samt ett stort fönsterparti och en rejäl eldstad som nu är utrustad med kassett.

Nuvarande ägare har under sin boendetid genomfört flertalet renoveringar bland annat omläggning av tak, fönsterbyte, ventilation, asfaltering uppfart, renovering badrum med mera. Huset värms upp effektivt via bergvärme med golvvärme i delar av huset samt radiatorer. Fiber planeras att dras in 2019.

Här bor Ni ett stenkast från centrala Borensberg med ett serviceutbud i form av matbutiker, bank, frisör, restraurang, turism med mera. Det är även mycket smidigt att pendla med såväl bil som buss till både Linköping, Motala och andra närliggande orter. Ni kan även dra nytta av närheten till all barnomsorg som återfinns på bekvämt avstånd. Sommartid är boendet i Borensberg ett kapitel för sig med närhet till Göta kanal, flertalet glasskiosker, badplatser, båtplatser och lekparker.

Välkomna att upptäcka mer på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy