Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Brisvägen 3, Höör
Typ
Friliggande villa
KVM
142 kvm
Tomt
807 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Villa de luxe i Sätofta med lyxig pool och spamiljö.

Välkommen till Brisvägen 3! Ett helt unikt tillfälle att förvärva en spännande fastighet som genomgått en fantastisk förvandling från en praktisk familjevilla till ett drömboende för livsnjutaren! Villan är belägen i ett populärt villaområde i naturskön, sjönära omgivning. På kort gångavstånd nås badplatsen i Sätofta. Även förskolor och grundskola nås på gångavstånd.
Huset har de senaste åren genomgått påkostade renoveringar såväl ute som inne och en stor tillbyggnad har ökat boarean från 142 kvm till 178 kvm.
Bottenplanet har fått ett kök som den matlagningsglade kan njuta i! Den magnifikt stora köksön är själva hjärtat i köket där man tillagar maten, umgås och även dukar fram maten när det är buffémat som bjuds. Kök, matrumsdel och vardagsrum ligger i öppen planlösning med varandra men ändå som separata rum i rummet. Huset erbjuder fyra rejäla sovrum och fler kan erbjudas om man delar det stora sovrummet på ovanvåningen.
Trädgården som är kronan på verket för livsnjutaren har pool, spa-bad, utedusch. Uteplatserna är många med överbyggd uteplats på husets framsida och på trädgårdssidan bjuds det på en poolmiljö som omgärdas av ett nylagt trädäck där loungehörnan och solstolarna ryms. Ett orangerie blir en skön oas att njuta i när man behöver skydd för väder och vind men ändå vill hålla sig kvar i trädgården. En skön läshörna med skyddat läge och en upphöjd uteplats och också lite av vad vi hittar i denna sköna trädgårdsmiljö. En Nivåskillnaden mellan gräsmattan och rabatten sammanlänkas med en nylagd påkostad mur som förhöjer trädgårdens karaktär.
Detta är en bostad som måste upplevas, vilken livskvalité man kan få här!
INGA FÖRHANDSVISNINGAR GES, BUDSTART 30/10. Varmt välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy