Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Ullevi Ulleröd 1, Skänninge
Typ
Friliggande villa
KVM
168 kvm, biarea 335 kvm
Tomt
18 707 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Drömmen om landet med närhet till centrum!

Välkommen till Ullevi Ulleröd 1. Detta är drömmen om livet på landet. Öppna landskap och fri sikt i alla väderstreck, böljande åkrar och grönskande skog är vad som väntar er i detta hus. Här finner även den mest stressade själen rofylldhet och livskvalitet. Den nuvarande ägaren har med omtanke och stor noggrannhet skapat och format ett hus med den rätta känslan och samtidigt lyckats uppfylla alla behov.

Det första som möter er är en en fin grusad gårdsplan med boningshuset rakt fram och två flyglar, en på vardera sida. Den västra flygeln är isolerad och kan inredas som gästhus. Den högra flygeln som i grunden är ett dubbelgarage används idag som relaxavdelning med bastu. Boningshuset är uppfört 1989 och flyglarna tillkom 1991. Boningshusets entréplan erbjuder trevliga sällskapsytor och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum. Vidare finns ett sovrum, ett badrum som är renoverat 2013 och tvättstuga/groventré. På övervåningen finner ni ett allrum, 3 sovrum varav ett med klädkammare, och ett badrum som även det renoverades 2012. Via allrummet kan man ta sig ut på balkongen med härlig utsikt över åkrar och skog.

På fastigheten om cirka 18 707 kvadratmeter finns en verkstadsbyggnad med flera möjliga användningsområden. Idag är den fördelad på en verkstad om 85 kvadratmeter med gjutet golv, isolering och stora vikportar. Resterande 155 kvadratmeter är oisolerad med singelbädd. På östra gaveln finns en gjuten platta om 24 kvadratmeter. Verkstadsbyggnaden gör det möjligt för er att bedriva någon form av verksamhet eller inreda till ett stall då det i anslutning till byggnaden finns ca 11 000 kvadratmeter som passar utmärkt som betesmark.

Nuvarande ägare har på ett smakfullt sätt avgränsat huvudbyggnaden med en välskött tujahäck. Här innanför finns en inglasad altan med tillhörande soldäck. I anslutning till soldäcket finner ni en pool med pooltak. Poolen är 8x4 m och värms upp med värmepump (luft/vatten).

Utanför häcken finns ett växthus och en stor gräsplan som passar bra för spring och lek.


Detta är en kommande försäljning, var god att kontakta mäklaren för mer information!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar Frågelista Ullevi Ulleröd 1.pdf

Länkar

Ullevi

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Ullevi 14:3, Mjölby kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 168 kvm, biarea 335 kvm.
Areauppgifter enligt säljare, enligt fastighetsutdraget 152 kvm.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Växthus samt en verkstadsdel om cirka 240 kvadratmeter
Storlek: 18 707 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1989
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, djupborrad brunn cirka 100 meter med vattenrening och ozon behandling. Enskilt avlopp som är godkänd från kommun.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburet system med jordvärme

Energideklaration

Status: Beställd

Internet

Fiber möjligt 2020

Uteplats

Inglasad altan om cirka 15 kvadratmeter

Bilplats

Dubbelgarage

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

39 850 SEK varav:
Uppvärmning: 29 750 SEK
Försäkring: 6 200 SEK
Renhållning: 2 900 SEK
Samfällighet: 1 000 SEK
I kostnaden för uppvärmning är elen inkluderat.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 392 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 097 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 295 000 SEK.
Värdeår: 1989
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Ledningsrätt Starkström, 0586-90/60.1
Last: Officialservitut Väg, 0586-00/38.1

Pantbrev

5 st om totalt 1 298 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy