Länk kopierad!
Bilder Redo
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Stortorpsvägen 74A, Stortorp/Trångsund, Trångsund
Typ
Friliggande villa
KVM
198 kvm, biarea 14 kvm
Tomt
1 561 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fantastiskt sjöutsikt.

I maj kommer denna stora villa om totalt 212 kvm med fantastisk sjöutsikt visas, anmäl gärna intresse så återkommer vi.

Beskrivning

Övrigt

STORTORP
Stortorp är ett lugn och trevlig ort belägen vid sjön Drevviken. Området är rikt på skog och natur. Längs Drevviken finns många fina badplatser och plogade banor för långfärdsskridsko vintertid.

TRÅNGSUND CENTRUM
I Trångsunds Centrum finns ett mysigt torg med olika butiker, restauranger, bank, bibliotek, vårdcentral mm.
Från centrum går pendeltåg mot Stockholm samt Västerhaninge/Nynäshamn. Tågen går var 15:e minut och resan till Södra station tar ca 12 minuter och till Centralen ca 18 minuter.
Bra bussförbindelser finns till Farsta, Haninge och Huddinge. Med bil tar resan ca 13 min till Centralen (ej rusningstid) och det är kort bilavstånd till Farsta Centrum samt Länna affärsområde.

SKOLOR
Det finns nio kommunala, en enskilda, en öppen och en hälsoförskola i Trångsund. I Skogås finner du förskola och grundskola med Montessori verksamhet. I Trångsund finns grundskolorna Trångsundsskolan (6-15 år) och Edboskolan (6-15 år) samt gymnasieskolan Östra Gymnasiet som är inriktad på media och IT.
Mer information om skolor och förskolor finns på www.huddingekommun.se.

FRITID
I Trångsund finns gott om fritidsaktiviteter både för stora och små. Här finns Stortorps Hockeyhall med hockeyrink ute och inne, simhall i Skogås och flera bra föreningar för innebandy, basket, handboll, badminton och fotboll.
Stortorp ligger nära Ågesta Friluftsområde med skid- och löpspår, Ågesta ridklubb och ridskola samt Ågesta Golfklubb med 27 hål, brukshundsklubb och natursköna strövområden.

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Drönarvy

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Harpan 1, Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Trångsund-skogås.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 198 kvm, biarea 14 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

7 rum, varav 4-6 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 561 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 2001
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 6 312 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 3 748 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 2 564 000 SEK.
Värdeår: 2001
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Samfällighet: Huddinge Harpan S:1
Skattetal: Mantal 0,0012
Planbestämmelser: Detaljplan (2000-05-04)

Pantbrev

5 st om totalt 3 452 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy