Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Allmogegatan 102, Lambohov, Linköping
Typ
Radhus
KVM
155 kvm
Tomt
270 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Välutrustat radhus i toppskick med solceller!

Detta välutrustade och hemtrevliga radhus har genomgått en omfattande renovering, vilket gör det till ett högkvalitativt boende präglat av moderna ytskikt och genomtänkt färgsättning.  

Det första som möter dig i huset är en inbjudande och stor hall med goda avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober. Längre in finns ett öppet och rymligt vardagsrum med stora fönster, mycket dagsljus, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp, följt av ett stort och nyligen renoverat kök. Badrummet är stort, nyligen renoverat och påkostat med toalett, duschvägg, stort badkar, kommod, handfat. I badrummet finns även en egen del för tvättmaskin och torktumlare. Till huset tillkommer även solceller som drar ner på elräkningarna något rejält.

Härifrån är det gångavstånd till Lambohov centrum med serviceutbud i form av mataffär, vårdcentral, folktandvård, bibliotek, apotek och pizzeria. I Lambohov finns både grundskola och förskola och det är närhet till Mjärdevi, Linköpings universitet och sjukhuset. Smidiga förbindelser med buss in till Linköpings centrum.

Kontakta mäklare vid intresse!

Beskrivning

Hall
Den inbjudande och stora hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med vita väggar och vackert mönstrad tapet och mörkt klinkergolv. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom goda avhängningsmöjligheter och platsbyggda garderober.

Kök
Det stora och nyligen renoverade köket har vitmålade väggar och ekparkett. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, ugn, induktionshäll och fläkt. I övrigt erbjuder köket påkostade material, rejäl köksbänk, generösa arbetsytor, vita skåpluckor och gott om plats för matbord och stolar.

Vardagsrum
Husets öppna och rymliga vardagsrum bjuder på stora fönster, mycket dagsljus, härliga umgängesytor och gott om plats för soffa och matgrupp.

Allrum
Ett öppet, välplanerat och varsamt renoverat rum med stort fokus på umgänge. Här erbjuds vackert ljusinsläpp och generösa sällskapsytor. Rummet har ekparkett och tapetserade väggar.

Sovrum 1
Det första sovrummet är stort, mysigt och har platsbyggda garderober, gott om förvaring och plats för dubbelsäng.

Sovrum 2
Stort, lättmöblerat och nyligen omgjort rum som erbjuder platsbyggda garderober, fint ljusinsläpp och plats för exempelvis bäddsoffa och skrivbord.

Sovrum 3
Ett lite mindre och trevligt sovrum med fint ljusinsläpp, utgång till balkong och plats för säng. Detta rum med väggar i ljus tapet och vackert trägolv passar utmärkt som gästrum, barnrum eller avlastningsrum.

Badrum 1
Stort, påkostat nyligen renoverat badrum erbjuder toalett, duschvägg, stort badkar, kommod, handfat, tvättmaskin och torktumlare. Här ligger mörkt klinkergolv som går fint ihop med rummets väggar i vitt kakel.

Badrum 2
Detta praktiska duschrum har våtrumstapet och våtrumsmatta som matchar fint. Här finns toalett, handfat och spegelskåp.

Uterum
Ett stort, mysigt och inglasat uterum där gränsen mellan ute- och innemiljö suddas ut. Här erbjuds fräscha ytskikt, skjutdörrar och plats för soffgrupp och matbord.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Isborret 46, Linköping kommun, Skattesats 32%.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 155 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 270 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1979
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: lättbetong
Bjälklag: Lättbetong
Fasad: Puts
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Lackad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Övriga byggnader

Isolerat förråd på entrésidan. Enklare trädgårdsförråd på baksidan.

Bilplats

Garage i separat länga. Fria p-platser.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

1.700:-/mån till samfälligheten inkluderar vatten, värme, garage och Tv. Hushållsel och sopor tillkommer.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 917 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 284 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 633 000 SEK.
Värdeår: 1979
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Linköping Isborret GA:1
Planbestämmelser: Stadsplan (1978-06-20)

Pantbrev

3 st om totalt 2 040 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy