Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 195 000 SEK
Adress
Alvägen Örbyhus, Örbyhus, 74842
Typ
Friliggande villa
KVM
0 kvm
Tomt
1 207 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad drömvilla

Ute efter ett drömhus? Välkommen hem till denna fantastiskt eleganta nyproducerade enplansvillan i Örbyhus i ypperligt solläge. Här bor ni i en högkvalitativ bostad i modernt stuk, en slående takhöjd upp mot fem meter på det högsta, synliga takbjälkar, rymliga rum och utsökta materialval. Bostaden inrymmer tre sovrum, två tjusiga badrum och en generös social planlösning mellan kök och vardagsrum som öppnar upp mot trädgården med storslagna fönsterpartier. Genom vardagsrummet når du ut mot verandan om ca 55 kvm som sträcker sig längst hela husets bredd. Som en liten bonus finns här även App-styrd belysning för samtliga rum. På husets gavel finns även en carport med förråd och uttag för elbil.

På Alvägen 13 bor ni ca 500m från Örbyhus centrum och Upptåget som tar er till Tierp på ca 20 min. Upptåget tar er till både Gävle och Uppsala på under halvtimmen. Som boende här omges ni av vackra naturområden, fina promenadstråk och förtjusande omgivningar. I närområdet finns även en idrottsplats med motionsspår, träningsmöjligheter och elljusspår.

Välkommen hem!

Beskrivning

HALL
Stor och välkomnande hall med en stor dubbelgarderob och naturlig plats för sko och hatthylla. Vitmålade väggar och stora ljusa klinker på golv.

KÖK
I den öppna planlösningen har man ett Stort kök med gott om bänkytor och en stor halvö med underskåp på ena sidan och bardisk mot andra sidan, perfekt för en snabb frukost i köket. Vit kökslucka med randigt mönster och gjutjärnsknoppar till handtag samt en bred bänkskiva i trä. Diskhon är nersänkt i bänkskivan och ovanför arbetsytorna har man ett tjusigt marrakech kakel som stänkskydd. Ung och micro i exklusiv högblankt svart, en 80cm bre induktionshäll med zon-alternativ samt integrerad fläkt, kyl, frys och diskmaskin. Vitmålade väggar och ljust enstavs parkettgolv. Ett mycket tilltalande kök med mycket ljusinsläpp från flera håll!

VARDAGSRUM
En av husets riktiga höjdpunkter är detta gedigna vardagsrum med fem meters takhöjd och ett enormt fönsterparti mot huset baksida. Från vardagsrummet tar man sig ut på den stora altanen. Gott om plats för såväl soffmöblemang som matsalsbord och ljuset i detta rummet är inget annat än magnifikt. Vitmålade väggar och ljust enstavs parkettgolv.

BADRUM 1
Ett mycket fräscht och tilltalande badrum med spots i tak och separat golvvärme. Här finns ett stort dubbelt massagebadkar, dubbelt handfat med kommod, stor belyst spegel, handdukstork samt WC. Vita kakel på väggar och grått klinker på golv.

MASTER BEDROOM
Rymligt rum med en tjusig halvöppen walk-in-closet i rummets ända. Ett gediget fönster ger gott om ljusinsläpp och hela rummet känns väldigt ljust och trivsamt. Vitmålade väggar och ljust enstavs parkettgolv.

SOVRUM 2
Generöst sovrum med ett gediget fönster vilket ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och ljust enstavs parkettgolv.

SOVRUM 3
Även detta ett mycket rymligt sovrum med stort fönster och gott om ljusinsläpp. Vitmålade väggar och ljust enstavs parkettgolv.

BADRUM 2
Även detta ett mycket fräscht och tilltalande badrum med spots i tak och separat golvvärme. Här finns istället en rymlig dusch med glasvägg och vattenfallsfunktion, handfat med kommod, belyst spegel, handdukstork samt WC. Vita kakel på väggar och grått klinker på golv.

TVÄTTSTUGA
Väl disponerad tvättrum med tvätt- samt torkmaskin. Här finns även frånluftsvärmepumpen där man enkelt reglerar värme och luftflöden och en taklucka upp till vinden. Vitmålade väggar och grått klinker på golv.

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Photo Play Social Video D-Photo Styling

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Gyllby 61:46, Tierp kommun.

Typ

Friliggande villa

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 207 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med värmeåtervinning

Energideklaration

Status: Ej utförd

Internet

Förberett för fiber

Uteplats

Träaltan om ca 55 kvm i söderläge.

Bilplats

Carport med förråd. Uttag för elbil finns.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

23 000 SEK varav:
Uppvärmning: 7 000 SEK
Försäkring: 6 000 SEK
VA: 3 000 SEK
Renhållning: 2 000 SEK
Elektricitet: 5 000 SEK
Då huset är helt nytt är uppgifterna schablonmässigt uppskattade.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 6 300 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 840 000 SEK (fastställt avseende år 2019) varav byggnadsvärde 600 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 240 000 SEK.
Skatt/avgift: 6 300 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy