Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Erstaviksvägen 7C, Tyresö
Typ
Friliggande villa
KVM
132 kvm
Tomt
951 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bostaden är ett REDO-Objekt och kommer ut på marknaden längre fram i vår. För mer information kontakta ansvarig fastighetsmäklare för mer information eller gör en intresseanmälan

Välkommen till Erstaviksvägen 7 C! Här ges verkligen ett tillfälle för er som söker en välplanerad, rymlig, nybyggd villa, allt på ett plan med en modern och funktionell design. Huset, från 2020, håller en hög standard och kvalitet genomgående. Det är både platsbyggt med platsmålade snickerier samt inrett med smakfulla materialval och påkostade vitvaror. Allt det här för den sociala familjen/paret som gillar att bjuda in till middagar och umgås med familj och vänner.
Här kan du bara flytta in och bo!

- Allt på ett plan
- Kök och vardagsrum i öppen miljö
- Möjlighet till fyra sovrum
- Vattenburen golvvärme genomgående
- Trädäckad altan i sydvästläge
- Smakfulla neutrala val möjliggör att sätta sin egen prägel.

I denna välplanerade bostad finns ett härligt vardagsrum, matsal och kök i öppen miljö som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Själva köket, Sentens från Electrolux Home, är av klassiskt snitt och erbjuder både gott om förvaringsutrymmen och arbetsytor på bänk och köksö. Perfekt för hemmakocken! Önskar man äta måltiden ute så finns stor trädäckad altan i soliga syd i anslutning. Tre sovrum (går att göra om till fyra om så önskas) varav ett master bedroom med egen klädkammare. Utöver detta finns två rymliga badrum och ett klädvårdsrum med groventré.

På det stora hela ett fantastiskt hus för den som uppskattar flexibilitet och stora sociala ytor, detta i ett perfekt läge där allt vardagslivet kräver finns att nå på korta avstånd.

VÄLKOMMEN HEM!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Tomtkarta Erstaviksvägen 7C.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Kumla 3:223, Tyresö kommun, Skattesats 32.28%.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 132 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Storlek: 951 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1940
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 192 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 536 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 2 656 000 SEK.
Värdeår: 1940
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Avlopp, 0138-2019/6.2
Förmån: Officialservitut Vattenledning, 0138-2019/6.3
Förmån: Officialservitut Väg, 0138-2019/6.1
Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Villa, 01-IM8-31/17.1
Last: Ledningsrätt Starkström, 0138-98/13.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Villa
Planbestämmelser: Stadsplan

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy