Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 865 000 SEK
Adress
Bollvägen 1, Nybogård, Älvkarleby
Typ
Parhus
KVM
94 kvm
Tomt
715 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Parhus med Carport på Nybogård!

Varmt välkomna till detta nyproducerade parhus, med carport, på Nybogård i Älvkarleby!

I detta väl planerade parhus, om ca 93,6 kvm, finner du allt för ett trevligt och bekvämt boende. Perfekt planerad med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, samt utgång till möjlig altan. Det med bra ljusinsläpp från tre väderstreck för en så trevlig och ljus sällskapsyta som möjligt. Övrigt finns två bra planerade sovrum med gott ljusinsläpp och garderober. Stilrent fullutrustat badrum, bra förvaringsmöjligheter och härlig tvättstuga med arbetsytor, extra wc och groventré är också bekvämligheter som detta parhus erbjuder! I och med nyproduktionen bidrar huset till väldigt låga driftkostnader, samt så är du fri från fastighetsskatt i hela 15 år!

Viktigt tillägg är att bilder kan innehålla funktioner från andra projekt eller vara tillval. Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Parhuset kommer ligga i det nya och populära området Nybogård i Älvkarleby. I Älvkarleby, där Dalälven möter havet, finns allt man kan tänkas behöva för ett bekvämt boende. Affär, restauranger, skola, förskola, idrottsplats, goda kommunikationer med buss till Gävle, Skutskär, Tierp och med tåg (Upptåget) till Gävle och Uppsala. Andra skönheter är de fina promenadstråk som finns längs Dalälven, Älvkarleby golfklubb och Mellansveriges riviera, Rullsands havsbad och camping!

Välkommen hem!

Beskrivning

Se planritning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Dokument (pdf)

Planritningar Tomtkarta 1.pdf Tomtkarta 2.pdf Allmän leveransbeskrivning av Anebyhus Ekonomenserien.pdf Tomtkarta område, tågstation.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Östanån 13:117, Älvkarleby kommun, Skattesats 35.69%.

Församling

Älvkarleby-Skutskär.

Typ

Parhus

Storlek

Boarea 94 kvm.
Areauppgifter enligt ritning(ar).

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Friköpt om ca 715 kvm.

Plan (av sand), ej finplanerad vid leverans.
Storlek: 715 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2020
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Liggande träpanel (grundmålad)
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Vatten och avlopp: Kommunalt.
Övrigt: Flertalet tomter finns tillgängliga. Detta parhus planeras att byggas på fastighet Östanån 13:104, ej 13:117. Återkoppla för mer information.

Reservation för att bygglov och avstyckning godkänns av kommun, samt lantmäteri. Leveranstid ca 10-12 månader efter ordertecknande.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump. NIBE 730

Energideklaration

Status: Behövs ej

Internet

Bredbandsanslutning finns som tillval via IP-Only. Rör för fiber är indraget i huset och anslutning beställs i samband med husavtal. Anslutningskostnad 21 875kr. Månadskostnad tillkommer.

Uteplats

Altan finns som tillval längs hela baksidan.

Bilplats

Carport i anslutning med huset.

Bärlager i carport, bärlager framför carport. Ej finplanering.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 1 510 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 151 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 151 000 SEK.
Skatt/avgift: 1 510 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Älvkarleby Östanån GA:4
Planbestämmelser: Detaljplan (2009-06-17) Vattenskyddsområde (1974-10-28)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy