Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Västra Strömvägen 12, Masugnen, Falun
Typ
Villa
KVM
163 kvm, biarea 20 kvm
Tomt
402 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Sjönära och påkostat boende på idylliska Masugnsön

Välkommen till Masugnen och denna tvåplansvilla om 163 väldisponerade kvadratmeter. Här möts du av ett sjönära och påkostat hus i utmärkt skick med en mysigt insynsskyddad innergård. Ett härligt inglasat uterum som är omslutet av en trätrall möjliggör tillgång till årets alla årstider. Här erbjuds ett öppet boende med utmärkt planlösning, vackert ljusinsläpp, harmoniska färgval och modern utrustning. Utöver detta ingår en båtplats och Runns fantastiska båtliv.

Du kommer att imponeras av det stilrena köket och dess praktisk köksö och den mysiga täljstenskaminen som sammankopplar matrummet med köket. Två härliga badrum varav du i ett kan avnjuta ett avslappnande bastubad. Via den fina asktrappen når du den rymliga övre hallen och hela fyra sovrum. Samtliga sovrum med fina ljusinsläpp och bra förvaringsmöjligheter.

Huset står på en rogivande och välskött hörntomt som sträcker sig runt hela huset med fruktträd, bärbuskar, två förråd, växthus och en fin tuja som ger insynsskydd. I en närbelägen länga hittar du ett garage med elektrisk öppning, bra förvaringsmöjligheter och eluttag. Rymlig altan på framsidan som möjliggör solstunder från morgon till kväll i en skyddad miljö.

Detta hem är som gjort för en barnfamilj då det är perfekt beläget på Masugnen och trevliga Västra Strömvägen. Närhet till bland annat sjön Runn med fina skridskobanor, badplats, bra kommunikationer, matbutik och Actic gym. Rogivande Masugnsön är omgiven av stömmen, kanalen, Hosjön och på promenadavstånd finns även Rottnebyskogen som erbjuder fina motion- och skidspår. Barnen kommer älska denna Bullerbyö!

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy