Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 795 000 SEK
Adress
Urds gata 14, Vikingstad, Vikingstad
Typ
Friliggande villa
KVM
161 kvm, biarea 60 kvm
Tomt
1 066 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Enplansvilla i fantastiskt skick!

Välkommen till Vikingstad och denna enplansvilla om 161 väl disponerade kvadratmeter. Här möts du av ett vackert och stort hus i utmärkt skick med högt i tak, vackert ljusinsläpp och modern utrustning. Det är dessutom ett påkostat boende med exklusiva material, öppen planlösning och öppen spis.

I detta hem hittar du ett underbart, påkostat och öppet kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med högt i tak(3.7m), plats för minst åtta personer, generösa arbetsytor och bänkskivor i granit. Samtliga fönsterbrädor i huset i granit. Här finns ett härligt, rymligt och socialt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, öppen spis och gott om plats för soffa och matgrupp samt fyra sovrum. Två stora badrum med dusch, bubbelbadkar, dubbelhandfat, badrumsskåp, handdukstork, genomgående golvvärme i hela hemmet.

Till huset hör en stor, härlig tomt med välskött gräsmatta med fruktträd samt ett stort varm garage om 45kvm med golvvärme.

Vikingstad är ett mycket attraktivt område. Samhället har vuxit stadigt senaste åren och har ett optimalt läge. Här finns det mycket goda kommunikationer med pendeltåg med täta avgångar och 6 minuters resa in till Linköping C. Det finns goda cykelförbindelser med Linköping och Malmslätt, samt 10 minuters bilfärd från Mjärdevi och Universitetet. Bra barnomsorg i närområdet med både låg- och mellanstadieskola samt flertalet förskolor. Det finns en välsorterad matbutik, restauranger och frisörer i samhället. Ta vara på chansen och köp ert framtida drömboende - Välkommen på visning

Beskrivning

Hall
Det första som möter oss när vi kommer in i huset är en inbjudande och öppen hall med inbyggda garderober, högt i tak med golvvärme. Här erbjuds vita väggar och mörkt marmorgolv.
Dimbara spotlights och högt i tak i hall, kök, vardagsrum och inglasade uterummet.

Kök
Ett underbart, påkostat och öppet kök med induktionshäll, granit bänkskiva och diskho i sten. Vitvaror från Huskvarna Eletrolux, ugn, kyl, frys, mikrovågsugn, fläkt, diskmaskin och vinkyl(Samsung).
Ett härligt ljusinsläpp med stora fönster och glasdörr. Vitmålade väggar och parkettgolv.

Vardagsrum
Ett härligt, rymligt och socialt vardagsrum med vackert ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna, öppen spis och gott om plats för soffa och matgrupp. Rummet har vita väggar och parkettgolv.

Sovrum 1
Från vardagsrummet når du detta sovrum, som är stort med inbyggda garderober med skjutdörrar och speglar samt en walk in closet, plats för stor säng. Från sovrummet når man till stora badrummet. Ljusa väggar och mörkt parkettgolv.

Sovrum 2
Ett lagom stort sovrum med plats för säng och skrivbord och en garderob som förvaring. Ljusa väggar med en fondvägg och parkettgolv.

Sovrum 3
Ett lagom stort rum med plats för stor säng och plats för garderob. Detta sovrum har ljusa väggar och parkettgolv.

Sovrum 4
Det fjärde sovrummet är ett litet rum med plats för bäddsoffa, skrivbord och garderob. Går utmärkt att använda som gästrum, barnrum eller avlastningsrum. Rummet har ljust golv och ljusa väggar.

Badrum 1
Påkostat badrum med klinkergolv och väggar i vitt kakel. Här finns dusch med glasväggar, bubbelbadkar, dubbelhandfat, kommod, handdukstork, golvvärme, dimbara spotlights och toalett samt fönster i två väderstreck. Badrummet nås från stora sovrummet.

Badrum 2
Husets andra badrum och erbjuder bland annat dusch med glasväggar, handfat, dimbara spotlights, handdukstork och toalett. Ett stort badrum med väggar i kakel och mosaik och klinkergolv och ett stort fönster.

Uterum
I ett underbart och uppvärmt uterum med klinkergolv, plats för soffgrupp och utgång till tomten kan du njuta av årets alla årstider.

Tvättstuga
Här hittar du en fräsch tvättstuga med bland annat tvättmaskin, torktumlare från LG, bra arbetsytor och bra förvaringsutrymmen.

Garage om 45kvm
Garage med stor port(4m).
Bra förvaringsutrymmen i form av hyllplan och garderober.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Bankeberg 11:305, Linköping kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 161 kvm, biarea 60 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 066 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2011
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Betong
Stomme: Betong
Bjälklag: Trä
Fasad: Puts
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: FTX
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

24 083 SEK varav:
Uppvärmning: 13 127 SEK
VA: 6 771 SEK
Elektricitet: 4 185 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 4 024 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 605 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 894 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 711 000 SEK.
Värdeår: 2011
Skatt/avgift: 4 024 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan (2007-01-25)

Pantbrev

4 st om totalt 3 097 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy