Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Urds gata 14, Vikingstad, Linköping
Typ
Villa
KVM
161 kvm, biarea 60 kvm
Tomt
1 066 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Enplansvilla i fantastiskt skick!

Välkommen till Vikingstad och denna enplansvilla om 161 väl disponerade kvadratmeter. Här möts du av ett vackert och stort hus i utmärkt skick med högt i tak, vackert ljusinsläpp och modern utrustning. Det är dessutom ett påkostat boende med exklusiva material, öppen planlösning och öppen spis.

I detta hem hittar du ett underbart, påkostat och öppet kök med öppen planlösning mot vardagsrummet med högt i tak(3.7m), plats för minst åtta personer, generösa arbetsytor och bänkskivor i granit. Samtliga fönsterbrädor i huset i granit. Här finns ett härligt, rymligt och socialt vardagsrum med vackert ljusinsläpp, öppen spis och gott om plats för soffa och matgrupp samt fyra sovrum. Två stora badrum med dusch, bubbelbadkar, dubbelhandfat, badrumsskåp, handdukstork, genomgående golvvärme i hela hemmet.

Till huset hör en stor, härlig tomt med välskött gräsmatta med fruktträd samt ett stort varm garage om 45kvm med golvvärme.

Vikingstad är ett mycket attraktivt område. Samhället har vuxit stadigt senaste åren och har ett optimalt läge. Här finns det mycket goda kommunikationer med pendeltåg med täta avgångar och 6 minuters resa in till Linköping C. Det finns goda cykelförbindelser med Linköping och Malmslätt, samt 10 minuters bilfärd från Mjärdevi och Universitetet. Bra barnomsorg i närområdet med både låg- och mellanstadieskola samt flertalet förskolor. Det finns en välsorterad matbutik, restauranger och frisörer i samhället. Ta vara på chansen och köp ert framtida drömboende - Välkommen på visning

Genom att nästan helt sluta med pappersprospekt vill SkandiaMäklarna i Linköping minska sin miljö- och klimatpåverkan och ta en tydlig position i framkant inom hållbarhet. Därav delar vi inte längre ut några prospekt på våra visningar. För varje förmedlad affär planterar vi istället ett träd i Afrika i samarbete med Vi-skogen. Ni som ändå vill ha ett pappersprospekt, meddela ansvarig mäklare så ordnar vi naturligtvis ett till Er.

I länken nedan finner Ni det bläddringsbara prospektet.

https://epaper.webtopsolutions.com/epaper.asp?id=628706

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy