Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Högalidsvägen 5, Finspång, Finspång
Typ
Friliggande villa
KVM
150 kvm, biarea 75 kvm
Tomt
1 062 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

"Idyllisk villa anno 1935 med karaktär på Högalidsvägen 5!"

Nu är det dags för Finspång att dra blickarna till sig när Högalidsvägen 5 på Södermalm skall hitta en ny lycklig ägare.

På anrika Södermalm i hjärtat av Finspång finner ni denna idylliska tvåplansvilla om totalt 225 kvm med anor från 1935. Huset har tidstypiska detaljer såsom fiskbensparkett i bok, bröstpaneler samt charmiga original-innerdörrar. Under åren har huset fått en ny kostym som passar det som handen i handsken.
Bostadens lummiga och avskilda trädgård erbjuder dig ett härligt trädgårdshus med ett stort träddäck. Trädgårdshuset kan ge skugga under sommarens hetaste dagar samt skydd från höstens regn och rusk. Det fina trädäcket bjuder på sol morgon, eftermiddag och kväll!

Denna charmanta bostad erbjuder härliga sällskapsytor och fantastiska rum med plats för den stora familjen. På entréplan välkomnas ni av en öppen och rymlig hall, som leder vidare in till de stora rummen som idag nyttjas som sällskapsrum och matsal. För den älskar att laga mat och komponera nya maträtter så finns alla möjligheter i detta kök. Det härliga köket erbjuder plats och bra bänkytor samt förvaringsmöjligheter i flera skafferi. Vidare upp till det övre planet finns den härliga balkongen med eftermiddagssol samt tre gemytliga sovrum och ett duschrum. För den som vill ha extra utrymme finns den rymliga vinden till förfogande. I källaren finner ni också bra ytor och rum där de nya ägarna har möjlighet att skapa och utforma sina egna ytor efter behov och önskemål!

På Högalidsvägen har ni närhet till badhus, affärer och butiker, motionsspår och vackra promenadstråk. I Skutbosjön finns möjlighet till båtplats och i närheten finns den fantastiska slottsparken med dess historia att ta söndagspromenaden i.

I detta familjehus kan ni slå rot och låta barnen blomma ut.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy