Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 850 000 SEK
Adress
Fullerövägen 37F, Storvreta
Typ
Friliggande villa
KVM
169 kvm
Tomt
920 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Påkostad familjevilla från 2016!

Välkommen till detta moderna och gediget byggda tvåplanshus. Den öppen planlösningen och de stora fönsterpartierna gör undervåningen till en härlig social yta oavsett årstid. På sommarhalvåret öppnar ni dessutom altandörren till den väl tilltagna uteplatsen samt tomten som inbjuder till lek. Huset bjuder även på två moderna helkaklade badrum, fyra bra sovrum, större allrum samt tvättstuga med groventré. Effektiv uppvärmning via frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme på entréplanet ger en låg energiförbrukning samt ett bra inomhusklimat. Förvaring i garderober samt klädkammare samt ett större garage med förrådsdel bör även nämnas.

Här bor ni med naturen runt hörnet, bland annat en mindre skog med gångstråk bakom huset, badplats med sandstrand ligger ett stenkast bort bakom granhäcken samt skidspår på vintrarna nedanför huset på åkrarna. Här i Storvreta finner ni även idrottsplats, elljusspår, mataffärer, apotek, restauranger samt bra med kommunikationer. Ni finner även flera förskolor samt skolor. Har ni bil når ni t ex Gränby Centrum på knappa 10 minuter och Uppsala Centrum på 15-20 minuter.

Välkommen Hem!

Beskrivning

Huset tar emot via rymlig hall med praktiskt klinkergolv som övergår i vacker ekparkett som flyter vidare in i huset. Hänger av er gör ni med fördel i skjutdörrsgarderoben med spegelglas. Det skall nämnas att nedervåningen har vattenburen golvvärme vilket ger ett behagligt klimat samt ett skönt golv att gå på året om. Direkt till höger finner ni tvättstugan med klinkergolv och ljusa väggar samt groventré. Här finner ni även tvättmaskin, torktumlare, frånluftvärmepumpen, tvättho, garderob samt bra med arbetsyta. Badrummet är helkaklat i modern stil med snygga materialval. Här finner ni dusch med vikbara glasväggar, tvättställ med kommod, wc, handdukstork, spottar i taket samt ett vädringsfönster.
Vardagsrummet tillsammans med köksdelen skapar en härlig social yta som andas rymd och ljus. Här kan det stora sällskapet umgås utan att trängas. Dessutom finner ni här utgången till den härliga uteplatsen samt en mysig kamin. Såväl väggar som köksinredning går i vitt som bryts av på ett snyggt sätt av bänkskivor i svart granit. Köket är i övrigt utrustat med induktionshäll, fläktkåpa, diskmaskin, varmluftsugn samt mikrovågsugn.
Övervåningen tar emot via ett större allrum med plats för den stora soffgruppen att mysa i. Även på detta plan är väggarna vitmålade och golvet ekparkett. Här finner ni även fyra bra sovrum med garderober. Idag används det ena sovrummet till walk in closet. Även detta plan har ett snyggt och modernt badrum utrustat med dusch med vikbara glasväggar, tvättställ med kommod, wc, handdukstork, golvvärme (komfort) spottar i taket samt ett större fönster. Förvaring finner ni även i klädkammare.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Fullerövägen 37F.pdf Besiktningsprotokoll Fullerövägen 37F.pdf

Länkar

Photo Play Social Video D-Furnish D-Photo Styling

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Fullerö 23:41, Uppsala kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 169 kvm.
Areauppgifter enligt säljare och ritningar.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Stor och solig tomt som inbjuder till lek och socialt umgänge. Runt tomten sitter en planterat tuijahäck som är snabbväxande och ger både insynsskydd och skydd mot vind.

Planteringar:
Tre pallkragar där det finns smultron som kommer tillbaka år efter år. Rabarber finns intill.

Rabatter med vita rosor i olika sorter på ena sidan och pioner, små träd mm i den andra. Rondellen kan man ta bort om man vill. Den är uppbyggd med grästuvor, plast och jord ovanpå gräsmattan. Tanken var att skapa lite struktur på den annars ganska platta tomten.

Äppelträd, hallon, amerikanska blåbär, vinbär och lite buskar med vita/gula blommor, liten Björk mm.
Storlek: 920 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2016
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Platta på mark med vattenburen golvvärme
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning (FTX).
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp via gemensamhetsanläggning.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med FTX via ventilationen.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energideklarationsdatum: 2019-10-25
Energiprestanda primärenergital: 75 /kWh per kvm och år

TV

Fiber

Internet

Fiber

Uteplats

Den väl tilltagna träaltanen nås via vardagsrumsdelen och rymmer det större sällskapet. Idag finner ni även ett växthus här (kan tas med av säljarna om så önskas).

Bilplats

Garage med plats för en bil samt parkeringsplats för tre bilar varav två utanför garaget och den tredje på andra sidan om entrén.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

38 761 SEK varav:
Uppvärmning: 22 912 SEK
Försäkring: 5 436 SEK
VA: 1 857 SEK
Renhållning: 1 356 SEK
Samfällighet: 7 200 SEK
I kostnaden för uppvärmning ingår även kostnaden för hushållsel. Den totala förbrukningen uppgår till 10 736 kwh.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 5 320 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 532 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 532 000 SEK.
Skatt/avgift: 5 320 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:61, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:62, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Fullerö GA:76

Pantbrev

4 st om totalt 3 894 400 SEK

Renoveringar

2019
Garagefasad reparerades.

2018
Hela huset samt garaget målades

2017
Thujahäck planterades runt huset.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy