Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 800 000 SEK / som utgångspris
Adress
Ingetorp 190, Kode, Kode
Typ
Friliggande villa
KVM
70 kvm, biarea 12 kvm
Tomt
2 160 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Fin villa i Kode!

Varmt välkomna till denna renoverade villa i Kode med närhet till mycket goda pendlingsmöjligheter. Tilltagen och solig tomt som angränsar mot en bäck. Fint renoverat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Riktigt stort altandäck i soligt västerläget med plats för den stora lounge och matsalsgruppen. Stort garage med inredd ovanvåning. För er med gröna fingrar finns goda odlingsmöjligheter. 500 m bort finns Ingetorpssjön med badplatser och möjlighet till fiske.

Närhet till centrala Kode med barnomsorg, service och med naturen in på knuten! Inom kort planeras en cykelväg mellan Kode-Kungälv. Utmärkta pendelmöjligheter till både Göteborg och Stenungsund, med tåg eller buss. Inte långt ifrån Kode och Hammarhöjden finner ni både hav och sjö, flertalet fina badplatser. För golfälskaren har Kode även en populär 18-hålsbana.

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Ingetorp 1:13, Kungälv kommun, Skattesats 34.33%.

Församling

Solberga.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 70 kvm, biarea 12 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Storlek: 2 160 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1938
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 303 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 539 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 764 000 SEK.
Värdeår: 1938
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Pantbrev

5 st om totalt 2 040 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy