Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Lövåsvägen 40, Hälsinggården, Falun
Typ
Friliggande villa
KVM
165 kvm
Tomt
1 107 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Tvåplansvilla i superskick!

Välkommen till Lövåsvägen 40 och denna mycket välskötta villa om sju rum och kök. Huset är modernt, påkostat och stilrent och har utmärkt planlösning, fräscha ytskikt och högt i tak.

Det första som möter en i detta hem är en rymlig och öppen hall med ryggåstak, golvvärme och platsbyggda garderober. Huset består sedan av ett stort och stilrent kök, fem sovrum samt ett härligt och socialt vardagsrum. Här finns två badrum - fräscht och smakfullt med kakel och klinker. Vidare finns en walk in closet i anslutning till master bedroom samt en fräsch och välutrustad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och groventré.

Du slås av det enhetliga materialvalet där de mörka parkettgolven knyter samman våningsplanen på ett fint sätt. Genomtänkta förvaringslösningar och golvvärme i hela undervåningen.

Huset står på en lättskött trädgårdstomt med välskött gräsmatta och en vacker tujahäck. Här har du dessutom en rymlig, takbeklädd och insynsskyddad altan med nylagd trätrall som sträcker sig runt delar av huset. Huset är utrustat med ett högtalarsystem med flera olika zoner vilket möjliggör olika musikval i ett flertal rum. Högtalare finns även utomhus vilket gör att man kan ha mysiga sommarkvällar på altanen. I anslutning till huset hittar du ett stort dubbelgarage med bra förvaringsutrymmen.

Detta hem är som gjort för en barnfamilj och det är perfekt beläget i Hälsinggårdens hjärta på trevliga Lövåsvägen, med närhet till bland annat Runn, Roxnäs udde och Hälsinggårdsbryggorna.

Här är det bara att flytta in och du har allt vad du behöver och mycket därtill. Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy