Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gunnars väg 8, Bomhus, Gävle
Typ
Friliggande villa
KVM
133 kvm, biarea 7 kvm
Tomt
769 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmig villa på härlig hörntomt

Kommande försäljning!

Välkommen till denna charmiga 20-talsvilla belägen på hörntomt i barnvänligt och populär Lillhagen. Huset fördelar sig om 1 1/2 plan med en välkomnande hall, groventré med tvättstuga, en gäst-wc och ett större badrum. Hemtrevligt och rymligt kök med flera fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. På entréplanet finns även ett stort vardagsrum som går att dela av om så önskas. Det övre planet har ett allrum och ett sovrum där flera möjligheter finns till en praktisk planlösning med ytterligare sovrum.

Friköpt tomt med en välskött och lummig trädgård bla. äppelträd, päronträd, hallonbuskar, svartvinbärsbuskar och krusbärsbuskar. På husets baksida finns en inglasad uteplats att njuta på. Det finns även en bastu med tillhörande sällskapsyta och ett garage med förrådsutrymme och hobbyrum. Här bor du med närhet till skola, Lillhagsbadet, busshållsplats och mataffärer.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information!

Beskrivning

Entréplan

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder. Grovingång från husets baksida till tvättstugan. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare, arbetsbänk samt flera skåp för förvaring. Klinkergolv.

Gäst-WC med handfat, badrumsskåp och toalett.

Ljust och öppet kök med plats för matbord. Köket är utrustat med ugn, spis, fläkt, diskmaskin samt en kyl/frys. Ljust lackade skåpluckor, bänkskiva i laminat och kakel på väggen ovanför.

Vardagsrum med ljusgrått laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns garderober för förvaring. Rummet går enkelt att dela av för ett extra rum.

Sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv och tapetserade väggar. Från sovrummet nås den inglasade uteplatsen.

Helkaklat badrum med toalett, handfat och kommod. Duschkabin. Här finns även platsbyggda garderober för förvaring.

Det övre planet har ett stort allrum som enkelt kan delas av till flera rum om så önskas. Intill finns ett mindre sovrum.

Dokument (pdf)

Lillhagen 19 1 Gunnars Väg 8.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Lillhagen 19:1, Gävle kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 133 kvm, biarea 7 kvm.
Areauppgifter enligt mätning.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 769 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1922
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Torpargrund
Grundmur: Delvis källare
Fasad: Stående träpanel
Tak: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el och Luftvärmepump

Övriga byggnader

Uthus med bastu. Garage med förrådsutrymme och ett hobbyrum.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 298 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 790 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 508 000 SEK.
Värdeår: 1942
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Stadsplan (1964-04-29)

Pantbrev

3 st om totalt 242 200 SEK

Renoveringar

1982-84 tillbyggnad

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy