Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 650 000 SEK / / utgångspris
Adress
Hägervägen 71, Rosenkälla, Nyköping
Typ
Radhus
KVM
81 kvm, biarea 69 kvm
Tomt
164 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Unik möjlighet att få köpa ett mycket välplanerat radhus i populära Rosenkälla

Unik möjlighet att få köpa ett mycket välplanerat radhus i populära Rosenkälla, där altanen vetter mot syd/väst urmysigt och insynsskyddat. Ett magiskt bra boende för barnfamiljen som vill ha närhet till förskola, skola och affär.

Huset är i fint skick och läget är perfekt, med altan i bästa solläge. Köket är modernt i öppen planlösning mot vardagsrummet som har en härlig takhöjd på ca 3 meter. Rummet är ljust och fint med access ut till altan och trädgård. Vidare finns två bra sovrum på entréplanet, helkaklat badrum samt en gästtoalett.

En trappa ner finns ytterligare tre rum, hobbyrum med entrédörr till gemensam källargång, där man kan förvara barnvagnen och/eller cykeln. Det finns också ett bra kontor som kan nyttjas som sovrum om man önskar samt ett fint allrum med öppen spis. En rejäl tvättstuga med stor härlig dusch och en härlig bastu. Och inte minst, ett riktigt stort förråd finns också.
Carport med el-stolpe finns. Närhet till Tempo-butik, skola/dagis, kommunikation och fina promenadvägar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Hägern 55, Nyköping kommun, Skattesats 33.67%.

Församling

Nyköping.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 81 kvm, biarea 69 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 2-4 sovrum.

Tomt

Storlek: 164 kvm.

Byggnadstyp

1 plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1964
Byggnadstyp: 1 plan med källare
Fasad: Tegel
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Energideklaration

Energiförbrukning: 121 /per kvm (atemp) och år

Internet

Fiber via samfälligheten.

Uteplats

Jättemysig uteplats delvis under tak i anslutning till vardagsrummet. Insynsskyddat.

Bilplats

Plats i carport med motorvärmare genom samfälligheten.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

41 644 SEK varav:
Försäkring: 5 644 SEK
Elektricitet: 6 000 SEK
Samfällighet: 30 000 SEK
Ingår i samfällighetsavgiften: Uppvärmning via fjärrvärmen, varm/kallvatten, renhållning, fiberanslutning, carport med motorvärmare, villaförsäkring samt underhåll av gemensamma ytor, yttertak etc.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 948 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 232 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 716 000 SEK.
Värdeår: 1964
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nyköping Hägern GA:1, Gemensamhetsanläggning: Nyköping Hägern GA:2
Planbestämmelser: Detaljplan (2008-06-17) Tomtindelning (1961-07-07)

Pantbrev

11 st om totalt 1 945 300 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy