Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Marsvägen 21, Trollbäcken, Tyresö
Typ
Villa
KVM
129 kvm, biarea 179 kvm
Tomt
765 kvm (friköpt)
Rum
9 rum

Möjligheternas villa i lugnt barnområde

Grandios villa om totalt 308 kvm i två plan!
Välkomna till Marsvägen 21 och detta mycket rymliga, gedigna och välplanerade hem i två plan beläget på trevlig adress i hjärtat av familjära Trollbäcken.

- Bergvärme, Zink-tak och isolerglasfönster
- Tillträde enligt önskemål
- Möjlighet till uthyrningsdel, generationsboende eller upp till 7 sovrum
- Ljusa och väl tilltagna sociala ytor med plats för hela familjen
- Väl omhändertagen fastighet med gedigna val i beståndsdelar
- Gott om förvaringsmöjligheter och garage i huset
- Tomt med plana gräsytor, fruktträd och uppväxta insynsskydd
- Centralt läge i populära Trollbäcken nära skolor, idrottsaktiviteter, Alléplan, bussar samt naturen.

I denna väl omhändertagna villa erhåller ni suveräna möjligheter att fördela lösningen efter just era behov.
Kanske vill ni ha företaget på hemmaplan? Erhålla uthyrningsmöjlighet av ett helt våningsplan med egen ingång? Eller är ni den stora familjen som behöver finna huset som kan erbjuda både stora sociala ytor, förvaringsmöjligheter men även upp till hela 7 sovrum? DÅ är detta hus verkligen något för er.
Till allt detta så finns det väl tilltagna förvaringsmöjligheter genomgående, en plan och trevlig tomt samt garage med access direkt från huset.
Huset är praktiskt beläget med bekväma avstånd till skolor, förskolor, Trollbäckens idrottsplats, matbutiker, badsjöar, naturområden och bussar.

Entréplanet erbjuder genomgående stora sociala ytor och möjlighet till fyra sovrum i bra storlek, på golvet finner vi en vacker handlagd stavparkett som är genomgående för planets alla rum.

Hallen är rymlig och inbjudande med gott om plats för avhägning såväl som önskat möblemang efter behov. Rummet erbjuds ljus genom ett takfönster som praktiskt öppnats i denna del vid höjning av tak.
Från hallen når man även lucka till en stor förvaringsvind.

Köket beläget centralt i planet är väl tilltaget med goda möjligheter att modernisera för att skapa sitt eget drömkök för hela familjen. Från denna del finns även ett nedkast för kläder till nedervåningen.

Vardagsrummet som går i vinkel emot matsalsdel erhåller massiva ljusflöden tack vare flertalet stora fönsterpartier och innehar en oerhört vacker handsmidad parkett i superskick.
Rymden är mycket god och här finns det plats för flertalet loungegrupper såväl som övrigt möblemang efter tycke och smak. I vinkel med vardagsrummet nås matrummet som man på ett enkelt sätt skulle kunna göra om till ett sovrum om man så önskar.

På det här våningsplanet finner vi även ett badrum samt tre sovrum belägna i den privata delen av planet. Från hall når man garaget såväl som en rymlig förvaringsvind.

Källarplanet erbjuder enorma ytor med tvättstuga, bastu, flertalet förråd för utmärkt förvaring samt två rymliga gillestugor där ena innehar en egendesignad öppen spis som sprider värme och skapar en trivsam stämning.
Vidare i planet finner vi ett stort sovrum med möjlighet att dela av till två, denna del kan med fördel nyttjas som en lägenhet då pentry finns och planets badrum ligger i anslutning.

Utomhus erbjuds en plan trädgårdstomt i härligt solläge. Trädgården är trevlig och uppvuxen med gräsytor för spring och lek. Alla möjligheter finns för den som innehar gröna fingrar att påta i rabatter och plocka päron och vindruvor. Längs med stora delar av tomtgränsen finns en stor vintergrön häck samt en uteplats med markis intill farstukvisten.

Garage i huset med plats för en bil samt plats för ytterligare två bilar på uppfart.

OM HUSET:
Huset är i grunden ritat och byggt av den enda ägare som bott i huset där man genom åren har förädlat och underhållit en redan väldigt gedigen fastighet. Oerhört slitstarka val är gjorde som till exempel kalkstensfasaden samt falsat rheinzink-tak med en uppskattad livsläng om 70-100 år.

Området Trollbäcken erbjuder ett praktiskt boende för familjen.
På korta gångavstånd finner ni Alléplan med matbutiker, florist, café, restauranger, vårdcentral och apotek. Vi når även populära Norrby handelsträdgård med ett supermysigt café samt köttboden och Bageriet. Populära skolor som Kumla skola (åk F-9), Sofiebergsskolan (åk F-3), Fornuddens skola (åk F-6) och flertalet förskolor finns på kort gångavstånd.
Busshållplats ligger endast någon minuts promenad från huset.
På kort avstånd når ni Trollbäckens IP med ishall och friidrottsbana, familjefavoriten Fornuddsparken med tillhörande lekplats, bollplan och utegym samt sjön Drevviken som erbjuder fina badplatser under sommarmånaderna och plogad skridskobana under dom kallare vintermånaderna.
En kort promenad bort så finner ni Barnsjön och leden emot Nyfors som tar er antingen till Tyresta naturreservat eller till Alby Friluftsområde.

På det stora hela ett mycket rymligt och flexibelt boende en kort resa från innerstan. Detta är ett boende att längta hem till varje dag!

Anmäl gärna ert intresse till ansvarig mäklare för att få löpande information och missa inte visningarna,

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy