Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Mutebo Karlstorp 1, Skeda, Linköping
Typ
Friliggande villa
KVM
302 kvm, biarea 95 kvm
Tomt
3 400 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Optimalt planerat hus i utmärkt skick!

Välkommen till Mutebo Karlstorp 1 och denna tvåplansvilla om 302 väldisponerade kvadratmeter. Här möts du av ett stort och optimalt planerat hus i utmärkt skick med fint ljusinsläpp, härlig rymd och påkostad utrustning. Det är dessutom ett stilrent boende med vackra golv, stora sällskapsytor och högt i tak.

Det första som möter en i detta hem är en stor, praktisk och lättmöblerad hall med inbyggda garderober. Huset består sedan av ett påkostat och stilrent kök från Ballingslöv, fyra sovrum på övre plan, ett allrum med kakelugn, samt ett stort vardagsrum med sociala ytor. Huset har totalt tre eldstäder som alla är i bruk. Här finns två badrum - ett fräscht badrum med toalett och dusch samt ett stort lyxigt med jacuzzi, bastu, dusch och dubbelhandfat. Vidare finns en klädkammare samt en välutrustad tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter. Tillhörande bostaden följer en mysig gäststuga om hela 45 kvm med sovloft. Huset värms upp via bergvärme och hela entréplan är utrustat med vattenburen golvvärme. Fiber är även indraget.

Även utvändigt finns det mycket att tycka om med denna bostad. Till huset hör ett dubbelgarage med arbetsbänk, bra förvaringsmöjligheter och plats för två bilar. Tomten är stor, välskött och härlig och har tillhörande större pool som värms via bergvärme, isolerad och inredd lekstuga, växthus och bod. Dessutom finns en stor, solig och insynsskyddad terrass med loungedel som ligger i direkt anslutning till huset. Här bor du med enbart 7 minuter in till Mjärdevi.

Tillträde sker enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy