Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Ljungvägen 42, Sjukyrkoberget, Upplands Väsby
Typ
Radhus
KVM
115 kvm, biarea 30 kvm
Tomt
226 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Fint radhus med härlig baksida på Sjukyrkoberget!

I det lugna och barnvänliga området på Sjukyrkoberget ligger detta välplanerade radhus på Ljungvägen 42. Baksidan i söderläge har sol under större delen av dagen. Det rymliga trädäcket rymmer ett stort matbord för trevliga middagar med familj och vänner. I det inglasade uterummet kan du njuta av trädgården även under svala och regniga dagar. Gräsyta med buskar och träd erbjuder många platser för vila och rekreation. Sitt en stund och mys i solvärmen både morgon och kväll.

Uteplats på framsidan i skyddat läge med både morgon- och kvällssol och gott om plats för barnens lekar. Ett större förråd och ett cykelförråd vid entrén intill carport. Plats för parkering av två bilar under tak. Välkomnande hall med plats för förvaring av skor och ytterkläder samt en toalett. Modernt kök med plats för matbordet. I köket gör arbetsytorna och de påkostade materialvalen det till en dröm att laga middag åt familj och vänner. På entréplan finner du även vardagsrummet samt ett av sovrummen.

Trappen ned tar dig till bostadens två till tre sovrum med utgång direkt till baksidans trädgård. På detta plan finns även ett rymligt badrum med bad- och duschmöjligheter i kombination med tvättstuga. Förråd finns på både övre och nedre plan.

Bekvämt gångavstånd till förskolan Råbäcken. Breddenskola årskurs F-5 ligger inom promenadavstånd på gång- och cykelbana. De äldre barnen tar sig med 10 minuters promenad till Grimstaskolan åk 6-9 eller med buss till Sandbergska skolan åk F-9. Bussar till Väsby centrum och station trafikerar närmaste större väg. I närområdet ligger det välbesökta Sandaskogen med många stigar och ställen att leka på. Här finner du ett elupplyst motionsspår på ca 2,1 km för fina promenader och joggingturer. Dessutom finns utegym och frisbeebana. Det är inte alls långt till sjön Norrviken med härliga promenadvägar, badplatser och populär plogad skridskobana vintertid!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy